Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hetero barátom, aki tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetero barátom, aki tudja hogy meleg vagyok, nagyon közel kerül hozzám amikor berúgunk. Mit jelent ez? Az utolsó alkalommal már nagyon durva dolgok történtek, és ő azóta megváltozott.

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy 100% ig hetero, de amikor bulizunk, berúgunk, akkor állandóan ölelget, sokszor meg is csókol, de nem szenvedélyből.

Ezt el is könyveltem afféle baráti gesztusnak, de szerdán, mikor megint lerészegedtünk, sokkal jobban közeledett felém, és mikor hazaértünk a házunkban, nekem esett, és szenvedélyesen csókolni kezdett nyelvel. szerelmet vallott nekem, azt mondta egész eddig szeretett, csak nem merte bevallani. Folytatta, és orális szexet csinált nekem, és közben szép szavakat mondott. Szeretett volna tovább is menni, de leállítottam, még annyira részeg nem voltam. Nem akartam hogy a szüleim felébredjenek, még rosszabb meglássák, mert azt sem tudják rólam hogy meleg vagyok, csak ő, meg néhány közeli barátom. Másnap mikor felkeltünk ő nem beszélt, én kérdeztem meg mi volt ez múlt éjszaka, és ő azt mondta, nagyon sokat ivott, de továbbra is undorodik attól hogy hozzányúljon egy másik fiúhoz, és NEM emlékszik hogy orálisan kielégített volna, és keményen viselkedik azóta. nagyon. felvett egy olyan kemény, bunkó-hetero álarcot, levágta a haját kopaszra, mint a nácik, amiről tudom hogy ő nem ilyen, mert nagyon régóta ismerem. mit tehetnék? mi ez? elvesztettem a barátomat? nem értem ezt az egészet. azóta nem beszéltünk csak skype on, ott normálisnak tűnt, de kb 30 perc alatt lerázott....

hiányzik a barátom :((

2013. aug. 10. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Neked tetszik?
2013. aug. 10. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem 100%, hogy emlékszik. Különben miért viselkedne így?

Szerintem ha közeledsz hozzá szexuálisan, még jobban eltaszítod. Hagyj neki időt.

2013. aug. 10. 15:34
 3/14 A kérdező kommentje:
persze, tetszik, de én sosem kezdtem ki vele, mindig tiszteletben tartottam hogy hetero.
2013. aug. 10. 15:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Had gondolkozzon. Gondolom neked se volt könnyű rájönni hogy mi vagy, biztos neki sem az. (magamból indulok ki)
2013. aug. 10. 15:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Biztos sok volt ez neki így egyszerre és fél bevallani magának, hogy homoszexuális, vagy legalábbis biszexuális. Adj neki időt, hogy feldolgozza a történteket. Vagy elfogadja, hogy köze nincs a 100% hetero dologhoz és kibékültök, vagy folytatja a náci hülyeséget és megpróbálja elnyomni ezeket az érzéseket.
2013. aug. 10. 15:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

úristen.

szerencsétlen még maga előtt is tagadja nemhogy mások előtt. ne firtasd azt a múlt éjszakát. gondolj bele az ő helyzetébe. szerintem egyik fele valahol mélyen örül de az esze azt diktálja hogy szégyellje magát. sajnos eléggé szánalmasan tiltakozik. nem kedvelem az ilyen pasikat. aki igazán belelát dolgokba az tudja hogy pont az ilyenek (túl machó kemények) élnek halnak valami pasiért.

próbálj meg úgy viselkedni vele mintha mi sem történt volna. ne szállj rá mert ezzel csak dühösebb lesz.

és szerintem legközelebb azonnal állítsd le ha bepróbálkozik és mondd meg neki hogy döntse el "melyik oldalon áll". ha hagyod hogy így viselkedjen simán kinézem belőle hogy egy állandó barátnő mellett neked fog nyafogni hogy mennyire szeret és maradsz majd örök titkos másodiknak.

2013. aug. 10. 15:45
 7/14 A kérdező kommentje:
én értem, nem is firtattam, csak rákérdeztem. azóta sem beszélek erről, nem zaklatom ezzel, és mégis ilyenné vált... turulmadarat akar már tetováltatni magára...
2013. aug. 10. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát azt hiszem, hogy most sokat segíthetsz neki. Azzal, ha turult tetováltat magára, azzal nem tudja meg nem történtté tenni azt, ami megtörtént, úgyhogy meg kell próbálnod segíteni neki abban, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen. Ha megérti, hogy a világ nem fekete, és fehér, és teljesen normális, ha egy fiúban van némi vonzalom egy másik fiú iránt (különösen ha az egy közeli barát és külsőre is tetszik neki), és emiatt nem kell rosszul éreznie magát...
2013. aug. 10. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
14%

A haverod ugyan olyan homokos, mint te vagy, emiatt ne aggódj.

Ellenben a nácik hogy jönnek a kopasz fejhez? Szerintem te a katonákra gondolsz barátocskám.

2013. aug. 10. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Bakker, most látom, ti már 14-15 évesen egymást szopkodjátok...?
2013. aug. 10. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!