Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hetero barátom, aki tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hetero barátom, aki tudja hogy meleg vagyok, nagyon közel kerül hozzám amikor berúgunk. Mit jelent ez? Az utolsó alkalommal már nagyon durva dolgok történtek, és ő azóta megváltozott.

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy 100% ig hetero, de amikor bulizunk, berúgunk, akkor állandóan ölelget, sokszor meg is csókol, de nem szenvedélyből.

Ezt el is könyveltem afféle baráti gesztusnak, de szerdán, mikor megint lerészegedtünk, sokkal jobban közeledett felém, és mikor hazaértünk a házunkban, nekem esett, és szenvedélyesen csókolni kezdett nyelvel. szerelmet vallott nekem, azt mondta egész eddig szeretett, csak nem merte bevallani. Folytatta, és orális szexet csinált nekem, és közben szép szavakat mondott. Szeretett volna tovább is menni, de leállítottam, még annyira részeg nem voltam. Nem akartam hogy a szüleim felébredjenek, még rosszabb meglássák, mert azt sem tudják rólam hogy meleg vagyok, csak ő, meg néhány közeli barátom. Másnap mikor felkeltünk ő nem beszélt, én kérdeztem meg mi volt ez múlt éjszaka, és ő azt mondta, nagyon sokat ivott, de továbbra is undorodik attól hogy hozzányúljon egy másik fiúhoz, és NEM emlékszik hogy orálisan kielégített volna, és keményen viselkedik azóta. nagyon. felvett egy olyan kemény, bunkó-hetero álarcot, levágta a haját kopaszra, mint a nácik, amiről tudom hogy ő nem ilyen, mert nagyon régóta ismerem. mit tehetnék? mi ez? elvesztettem a barátomat? nem értem ezt az egészet. azóta nem beszéltünk csak skype on, ott normálisnak tűnt, de kb 30 perc alatt lerázott....

hiányzik a barátom :((

2013. aug. 10. 15:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

...nekem is volt hasonló esetem...az egyik legjobb barátom tudta rólam hogy biszex vagyok.. és az egyik buli után itt aludt..ellenben veled.. itt én voltam az aki nem bírta ki..és éjszaka amikor forgolódott és erre felébredtem... elkezdtem simogatni neki boxeron keresztül és neki felállt majd szépen vertem neki...és úgy láttam hogy néha nyitva volt a szeme és élvezte...de reggel amikor bevallottam neki mit tettem..hát nem szolt semmit.. majd rá pár napra amikor megint megpróbáltam beszélni vele.. annyira bunkó lett hogy már fel akart jelenteni.. meg többet nem akart hozzám szólni... egészen 2 hónapig nem is beszéltünk...vagyis többnyire leszart.. de aztán ő jött oda hogy béküljünk ki... megbeszéltük az egészet és mostmár jóban vagyunk.. de mégse annyira mint előtte...

nem tudom az én esetem mennyire segít.. de szerintem ha ő tényleg hetero..akkor nem lesz ugyanolyan barátságotok mint előtte...de ahogy olvastam amit írtál.. minimum hogy biszex..és hát a részeg emberek nem nagyon szoktak hazudni.. főleg ha azt mondja hogy szerelmes beléd..

nehéz lehet neki mert nem fogadta még el a történteket, se önmagát hogy más..és ezért ilyen

2013. aug. 11. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellett volna visszautasítanod. Teljesből át kellett vna neki adnod magad, h bebizonyítsd neki tényleg nem rossz az amit ő akar. Picit irigyellek is meg nem is :D Ha nekem hetero barátom rám állna örülnék neki:D Egy eset volt ilyen hagytam neki, de ugyanúgy haverok maradtunk, nem beszélünk erről. De akivel igazán szeretném sztem.. ő is látens meleg de ő soha az életben nem fog kezdeményezni :D
2013. aug. 11. 15:26
 13/14 anonim ***** válasza:
nem tudja magát elfogadni. ilyenekből lesznek a náci ellentüntetők a prideon :D
2013. aug. 11. 16:35
 14/14 ftf1983 ***** válasza:
100%
A barátod saját magával harcol és az alkohol hatására elvesztette az önkontrollt és előjöttek az igazi vágyai... Nem rád haragszik, hanem magár és igazából most segítség kéne neki, hogy ne gyűlölje magát!
2013. aug. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!