Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az durva, ha valaki már annyit csalódott a nőkben, hogy inkább meleg lesz a srác?
Figyelt kérdés
Tévedés ne essék, nem rólam van szó, akárki akármit mond, mert azt elküldöm.....2012. jan. 31. 20:07
1/13 anonim válasza:
Akkor mindig is búza volt. Olyan nincs, hogy a nemi orientáció csak úgy hátraarc...
2/13 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Nem lehet megváltoztatni a nemi identitásodat...
3/13 anonim válasza:
Az két külön dolog, hogy valakinek elmegy a kedve a próbálkozásoktól, mert sokszor pofáraesett vagy h szereti a szőrös büdös segget :S
4/13 anonim válasza:
Senki sem attól lesz b_uzi, hogy csalódik a nőkben, hanem az elkorcsosodott genetikai állománya miatt.
(A meleg szót meg az időre meg az ételre szokás mondani.)
5/13 anonim válasza:
Szerintem sem lehetséges az irányváltás.
Mindig is búza volt az az illető, aki nem Te vagy, hanem egy ismerősöd, aki nem merte megkérdezni, így Téged kért meg erre.
6/13 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy kiről van szó?
A kérdést névtelenül írtad, tehát mi nem tudhatjuk, hogy ki vagy.
Te magadnak bizonygatod, hogy nem rólad van szó...
7/13 A kérdező kommentje:
Nem, csak egyik ismerősöm vetette fel, hogy "áh annyiszot átbaxtak a csajok, inkább leszek búza" valami ilyesmit..
Mondjuk én is furcsának tartom...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jan. 31. 20:14
8/13 anonim válasza:
mi is szoktunk ezzel poénkodni, de senki se gondolja komolyan
10/13 anonim válasza:
Sztem se lehet csak így átváltani, pedig könnyebb lenne buzınak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!