Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek zavarba és le merjem cumizni?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk együtt, szüzek voltunk mindketten, és mindig csak a hasáig merek menni csókolva :( annyira imádnám pedig és mégse merem...
2016. jún. 7. 22:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tőle félned, nagyon jó dolog!

Szerintem csókolgasd a hasát ahogy eddig majd menj lejjebb. Először csak nyalogasd neki ha zavarban vagy. De szerintem tetszeni fog neked is. :) Úgyis segít meg rávezet a dolgokra szerintem. Én is így voltam ezzel. A párom nagyon sokat segített. Azóta szeretem csinálni

Próbáld ki, hajrá! ;)

L

2016. jún. 7. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Annak aki nem érti: ezt nehéz megmagyarázni, az ok meg sokszor nem tiszta. Velem is ez van, fogalmam sincs miért, én is szeretném egy részről, de megtenni mégse bírom. Ugyanez volt a kézzel való kielégítéssel is egy ideig, azon túllendültünk barátom segítségével, de ez kicsit más. Kérdező sajnos nem tudok segíteni, de bíztatás, hogy nem vagy egyedül:)
2016. jún. 7. 23:36
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

Bár nem tudom mitől félsz, de szerintem lényeg a fokozatosság. Azt mondod mindig csak a hasáig mered csókolni, akkor tűzd ki célnak, hogy minden alkalommal két puszival lejjebb mész. Ha már lent vagy, akkor adhatsz rá neki puszit, később megnyalhatod, elkezdheted neki kézzel csinálni és közben puszilgatni vagy nyalogatni... Apró lépések, mindig csak annyi, amire úgy érzed éppen képes vagy.

De ha másfél éve együtt vagytok, akkor a barátod biztos nagyon szeret és szívesen fogad mindent Tőled :)

2016. jún. 7. 23:42
 14/24 anonim ***** válasza:
9%
És a pasid közben mit csinál , szurkol hogy na , na , most talán?
2016. jún. 7. 23:54
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
Én is ebben a cipőben járok, bár én azért, mert nincs önbizalmam és félek, hogy gázul csinálom, vagy gázul nézek ki közben. Pedig a visszajelzések alapján, nem kéne megfosztanom a férfi nemet a csodálatos szájtechnikámtól. :DDD
2016. jún. 8. 03:22
 16/24 A kérdező kommentje:

Pipa :))

köszi a bíztatást

2016. jún. 12. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Dontsd el hogy csinalod. Masra ne.figyelj. Csinald ahogy keri kozben, vagy legyel kreativ. Fogadat ne hasznald a vegen tartsd a szadben es ha lehet nyeld le! TUTI SIKER!
2016. jún. 12. 22:30
 18/24 A kérdező kommentje:
csináltam, lenyeltem, és imádtam :)
2016. jún. 12. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:

Ekkora kamut

"annyira imádnám pedig és mégse merem..."

Én sem tudtam hogy nem szeretem a tokfőzeléket még meg nem kóstoltam.

"csináltam szeretem imádtam"

tölts fel videót is akkor elhiszem

2016. jún. 12. 23:17
 20/24 anonim ***** válasza:
ügyi vagy :)
2016. jún. 12. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!