Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretitek zavarba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretitek zavarba hozni a lányt?

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre en is kíváncsi vagyok:D

Mondjuk en attol is fülig voros leszek, ha hozzamszol egy fiú...Na de ha direkt hozzak ezt ki belőlem, akkor kiborulok.:D

Azt szoktak mondani, hogy cuki ha egy lany elpirul...Hat en nem tudom mi olyan ennivaló egy paprikavörös képű lányban...

17/l

2016. febr. 25. 17:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam kb olyan érzést kelt egy elpirult lány arca, mint amikor először lettem szerelmes, persze nekem az ilyen cukis dolgok eleve a gyengéim, szóval ezért is tetszik ha egy lány elpirul.

Amúgy meg nem paprika vörös szokott az lenni, ilyen szép halvány rózsaszín és piros keveréke inkább.... már az elképzelés is tetszik.

2016. febr. 25. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem csak egy férfi tud zavarba hozni ,aki most nagyon tettszik. Olyankor nagyon zavart leszek, és alig bírok hozzászólni,legtöbbször dadogok is és irtó kínosnak érzem a helyzetet és csak abban reménykedem,hogy neki nem tűnik fel a dolog.
2016. febr. 25. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!