Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne jöjjek zavarba orális szexnél?
Figyelt kérdés
Zavarba jövök és nem merem leszopni a faszim2016. márc. 9. 20:42
1/10 anonim válasza:
Konkrétan mi hoz zavarba?Mi jár az eszedben?
2/10 anonim válasza:
Rajtam gyakorolhatnál!
Hátha utánna menni fog.
Egyébként meg túlspilázod az egészet. Ez ma már szinte természetes dolog.(mármint a szopás) CSak simán vedd be, aztán ha valami nem úgy sül el, akkor úgyis segít, hogy mit hogyan csinálj.
3/10 A kérdező kommentje:
már fél éve együtt vagyunk.. félek!
2016. márc. 9. 21:01
5/10 anonim válasza:
Félsz de mitől? Attól hogy nem leszel jó...? És akkor mi van? Majd belejössz. Nem véletlenül mondják hogy gyakorlat teszi a mestert.
6/10 anonim válasza:
Ne felj, mert le fogsz maradni. Nezz meg engem, 20 eves fiu vagyok, es meg csak a csokog se jutottam el soha. Ha nem szoritod ossze a fogaid, rosszat ugy se tudsz tenni
7/10 anonim válasza:
Ha fél éve együtt vagytok akkor nyilván van köztetek érzelem. Legyél őszinte, mondd el, h zavarban vagy, kérdd, h segítsen.
Valószínűleg több mint boldogan fog utasítgatni és elmondani, hogyan jó, hogyan nem jó neki ;)
9/10 A kérdező kommentje:
19
2016. jún. 1. 18:01
10/10 anonim válasza:
Gondolj bele hogy ő mennyire izgulhat.
Vajon mit gondolsz róla? Élvezed? Rossz az íze? Nem undorodik tőle?
Szerintem neked még magabiztosabbnak kéne lenned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!