Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a párom tovább bírja? Praktikák?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok 1.5 éve vagyunk együtt a párommal. A kapcsolatunk jó, szeretjük egymást már tervezzük az összeköltözést. Egy baj van néha a szex. A párom átlagban 5 percig bírja 10 perc az ritkább, kb kéthetente van rendesen 15percig birja. Én próbálok gyorsan elmenni de nem mindig sikerül van h napokig semmi pedig néha 2 szex is van egy nap. Eleinte több orális kielégítés volt szex előtt de mostanában a szex is gyorsabb aztán én így hoppon maradok. Utána meg olyan furának érzem kérni tőle h csinálja. A pózoknál is az a baj h a misszionáriusnál gyorsan elmegy, kutyapóz 2 perc igy általában lovagló és misszionarius kombót csináljuk. Mit javasoltok mit tegyek? Milyen pózban kellene még csinálni? Már félek bármi újal próbalkozni mert félek a kudarctól meg beszéltünk róla de ezt rossz érzés a másik szemébe mondani. Próbálok megértő lenni de rossz nekem is. Velem van a baj?

2016. jún. 5. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
hát akár hiszed, akár nem, nálunk hasonló a helyzet, csak én a férfi vagyok. Jah, meg nálunk nkb fél évente van csak szex...
2016. jún. 5. 15:17
 2/9 RRR ***** válasza:

nem veled van a baj

pedig beszéld ezt meg vele újra....nem ciki

neked is "jár" az orgazmus

ülj a szájára és ......

2016. jún. 5. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:

- párod önző

- te idióta, amiért képtelen vagy megmondani, mi bánt

2016. jún. 5. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Elötte verd ki neki, vagy elégítsd ki a száddal! Utána tovább fogja bírni.
2016. jún. 5. 15:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a megoldás az hogy az előjáték addig megy ameddig a feleségem el élvez addig nyalom

és én vagyok az aktívabb ő simogat stb de csak óvatosan hogy ne legyen gond

Magyarán ameddig nem élvezel el addig ne engedd hogy betegye pl ha a feleségem fölém guggol megfogom a fenekét és kinyalom fel sem tudok állni amíg ő nem akarja de nem is nagyon szeretném ott hagyni ha így elém tárja a puncit tudnám nyalni egy órán át próbáld ki szerintem nem fog ellenkezni ha felé guggolsz és nem engedsz neki

Utána jöhet az ő verziója a futóvadlövészet ha nem tudja húzni sokáig!

35 ffi

2016. jún. 5. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy mit tegyél, hogy tovább bírja, de, ha valami beválik írj! :) az viszont szerintem "gáz", hogy kérni kell tőle, hogy csinálja, ez nem magától értetődő? Nálunk legalábbis az. És 2. 3.menet nincs?
2016. jún. 5. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
hát én ezt nem is értem én első barátnőmnél kb fél perc után elélveztem aztán éreztem hogy ez nagyon gáz és magam gyakoroltam hogy tovább bírjam és most simán bírom egy óráig is és szerintem erre bárki képes aki akarja
2016. jún. 5. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Folytassa kézzel, nyelvvel vagy mindkettővel, míg el nem mész!
2016. jún. 5. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:

De jó hogy ez életed legfontosabb dolga!

Áh miért is ne???

2016. jún. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!