Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem esek teherbe, praktikák?...

Nem esek teherbe, praktikák? Módszerek? Szerinetetk miért? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Előző kapcsolatomból születet a lányom, aki most 6 éves.

(majd tőle volt egy spontán vetélésem, és egy abortuszom)

Jelenlegi párommal tervezzük már 2.5 éve a kistesót, de eddig valahogy nem akart összejönni.

Milyen módszereket ismertek? Lehtet hogy nem lehet több babám?

2012. márc. 8. 11:48
 1/6 gabriell88 ***** válasza:
64%
fordulj nőgyógyászhoz.Ő megtudja mondani mi a probléma és hogy hogyan lehet segíteni:) itt nem hiszem hogy kapsz értelmes választ a kérdéseidre
2012. márc. 8. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok sex!
2012. márc. 8. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges hogy a mostani pároddal van a gond?
2012. márc. 8. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

én is erre gondoltam,hisz ha már voltál terhes, és most meg 2,5 éve nem jön össze lehet elkéne menni vizsgáltara..

de nem biztos hogy csak ő a hibás.. :)

2012. márc. 8. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, az lessz.

Bejelentkezem orvoshoz, viszont nem kellemetlen, hogy 3.terhesség után szeretnék babát?

Mármint nem tehetek a spontán vetéléstől, az abortuszt pedig úgy válalltam, hogy nem tudta a lányom apja. (bántalmazva voltam, stb...

Úgy értem nem fog rám rossz szemmel vagy lenézőn nézni amiért már ezeken átestem és most mégis szeretnék? Ha kérdezi az okát mit mondjak-nekem erről nagyon rossz beszélnem

2012. márc. 8. 14:02
 6/6 Manka68 ***** válasza:
Nem jelent semmit, hogy van már gyermeked, mindegy mennyi. Azóta sok minden történhetett veled is, és az is lehet, hogy a mostani pároddal van a gond. Ezt nem lehet előre megmondani. Majd kiderül. És nem fog a doki rossz szemmel nézni rád. Nekem is van már egy nagylányom, elváltam, a mostani párommal szeretnénk közös babát. És kiderült, hogy nálam van a hiba. És már fiatal sem vagyok, nem tehetek róla, ha ilyen későn találtam azt a férfit, akivel szeretnék újra családot. Mégsem szólt egy szót sem a doki. :-)
2012. márc. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!