Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavarunk de hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Van egy csaj és aztmondta hogy addig nem jár senkivel amíg nem szerelmes bele.Én viszont összeszeretnék jönni vele.Attól félek hogy hiába fogom fűzni őt,nem fog belémszeretni és hoppon maradok.Vagy egy idő után megtörik a jég ? 1hete ismerem 2szer már voltunk "randin"2016. jún. 1. 19:31
1/3 anonim válasza:
sztem a puszta tény, h elmegy veled kettesbe randizni arra enged következtetni, hogy nyitott a párkapcsolat kérdésre...
Hány évesek vagytok amúgy?
2/3 anonim válasza:
Az ilyet hívják szűzk_rvának, aki a fél várossal kavar, de nem jön össze senkivel igazán.
3/3 anonim válasza:
Lefordítva amit mondott azt jelenti, hogy szeretne valakit, de nem olyan fontos neki és még álmodozik arról, hogy jön egy olyan srác, akitől egyből benedvesedik a bugyija, ahogy ránéz. Fűzheted még, de jó eséllyel nem találsz elég vonzónak külsőleg, bár ettől még előfordulhat, hogy idővel beléd zúg. Viszont az én tapasztalatom az, hogy amikor már ilyeneket mondanak, akkor már beraktak barátzónába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!