Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban miért olyan ritka a monokinizés a strandokon, vízpartokon?

Leidiótáztad anyámat pl.
Amish vagy, vagy muszlim?

Ma Gyopároson strandoltunk és monokiniztem...
Senki nem szolt egy rossz szót sem. Napoztam fürödtem...

Mert a világ ciklikusan halad.
Egy ideig szabadság volt, most meg már nincs (akkora).
Majd talán 1-2 nemzedék múlva megint lesz.

A 21. szazadban mai fiatalok Magyarországon sajnos elég prűdek. Külföldön ez nem így van.
Én is hallottam, hogy ilyen tekintetben sokkal jobb volt a helyzet Magyarországon az 1980as és 90es években.
Mondjuk úgy az 1970es évek végétől az 1990es évek elejéig. Aztán valami megváltozott, az egész rossz irányba indult. Ami tart mind a mai napig.

Mert nem csak a fasizmus éli a reneszánszát a világban, hanem a prüdéria is. Anyához nem illő dolog a meztelenkedés, márpedig a nő fő küldetése az anyaság.
De nem akarok mindent a klerikális újfasizmus nyakába varrni.
Felelős feminizmusnak az az irányzata is, amely egy csomó olyan dolgot, ami a nőnek ugyan jó, de a férfiaknak is örömet okoz (kihívó öltözködés, meztelenkedés, szex extrémebb formái) átminősítette akként, hogy az a nő tárgyiasítása, illetve kihasználása, és hogy a nő csak hiszi, hogy az neki jó, a férfiak manipulációjának eredményeképpen.
Ez a két tendencia együttesen vezetett oda, hogy az elmúlt fél évszázad legprüdebb időszakát éljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!