Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban miért olyan ritka a monokinizés a strandokon, vízpartokon?
Figyelt kérdés
Emlékszem a nyolcavanas évek végén,a kilencvenes évek elején,ahogyan a strandokon,a Balatonon,a tengerpartokon,több volt a fürdőruha felső nélküli nők száma,mint azoké akik viselték a melltartót.Szinte már el volt terjedve ,hogy ez lessz a divat,hogy a nők ugyanúgy fognak strandolni,csak egy kis tangában,vagy bikini alsóban,mint a férfiak.Sőt még arra is emlékszem,hogy a strand környéki büfékben,voltak hölgyek akik monokinisen fagyiztak,kávéztak,és senkinek nem volt furcsa,mindenki elfogadta.Láttam ahogyan egy kétgyerekes anyuka,a férjével,plusz a baráti köre nyuodtan kávézgattak egyik Balatonparti büfében,és normálisan beszélgettek,senki nem figyelt oda ,hogy egyik hölgyen sincs melltartó,sem póló.Ma már nagyon ritka az ilyesmi,vajon miért?Ti szeretnétek,ha viszatérne a monokinis időszak a strandokon?2016. jún. 4. 10:25
31/38 anonim válasza:
Leidiótáztad anyámat pl.
Amish vagy, vagy muszlim?
32/38 anonim válasza:
Manapság is szokták, csak sose fogod ki a monokinizős csajokat.
33/38 anonim válasza:
Ma Gyopároson strandoltunk és monokiniztem...
Senki nem szolt egy rossz szót sem. Napoztam fürödtem...
34/38 anonim válasza:
Utolsó, és te voltál az egyetlen ma Gyopároson, aki monokinizett? Vagy voltak mások is? :)
35/38 anonim válasza:
ketten voltunk. valakinek el kell kezdeni...
36/38 anonim válasza:
Ezt a kérdést hányszor emeled még ki? Nem fogod fel, hogy több mint egy éve senki nem tud kielégítő választ adni arra, hogy miért kevés a monokinizős csaj napjainkban?
37/38 anonim válasza:
Egyszerű: mert a mobiltelefon/internet korában azonnal felkerülsz a netre.
38/38 anonim válasza:
Mert a világ ciklikusan halad.
Egy ideig szabadság volt, most meg már nincs (akkora).
Majd talán 1-2 nemzedék múlva megint lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!