Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nagyon ritka az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sulek Péter kérdése:

Lányok nagyon ritka az, hogy egy pasi jól nyal, szopat és dug is? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 5. 22:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ismerek itt egy szőke pasit, aki nagyon ért mindegyikhez.
2016. jan. 5. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Én pedig egy fekete hajút.
2016. jan. 5. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Én még olyannal sem találkoztam, aki legalább az egyiket jól csinálta volna :/
2016. jan. 5. 22:26
 4/9 RRR ***** válasza:
furfangos nyesztyerka a neve:DDD
2016. jan. 5. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ehhez kiművelt szexuális kultúra kell. De nyilván léteznek ilyenek. Mondjuk valószínűleg nem a 18-20 évesek között, de pár év gyakorlat után belejönnek, ne aggódj. :) Már ha fontos nekik a jó szex, és oda is figyelnek arra, amit csinálnak, nem csak úgy reszelnek unaloműzésként.
2016. jan. 5. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
1. Exem isteni volt mindenben, amasodik jol dugott es szopatott, de nyalni kb senki nem tud. Hiaba magyarazom hogy mi a jo nekem milyen iranyban milyen gyorsan stb.
2016. jan. 5. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon ritka. De aki van, azt hamar elkapkodják. Pl. én. :))) Na jó, eddig eggyel találkoztam, de azt nem adom.
2016. jan. 6. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem a jól nyaló férfi a legritkább
2016. jan. 6. 02:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor én mondom, hogy nagyon hamar megtanultam nyalni és minden alkalommal lehetett látni, hogy rángatózik és pulzál a végén. De kb én is éreztem mindig, hogy ő mit érez. Sajnos, én nagyon megszívtam vele, mert sose viszonzott semmit ilyenkor, elheveredett, elaludt, hozzábújni nem tudtam mert kiküldött szájat mosni hogy punci szagú a szám, ha pedig mégis "szopott" akkor szája végével hozzáért a makkhoz ami szenvedett hogy nem elégítik ki.

Szóval én eddig a fordítottját tapasztaltam azoknak akik sírnak hogy nem jól nyalták őket.

2016. jan. 6. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!