Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Számotokra mennyire vonzó egy ilyen testalkatú ffi?
Figyelt kérdés
Elfogadható vagy túl vékony? Nincs elég önbizalmam és eddig azt tapasztaltam nem elég vonzó, még izmosodnom kéne?! Vagy csak rossz helyen keresgéltem eddig?
Alkar tetkó mennyire rontana az összképen?
A válaszba a korotokat is írjátok le, köszi.
181/75/27F
2016. jún. 3. 20:01
21/25 anonim válasza:
Jól nézel ki. Nekem bejössz ;)
22/25 anonim válasza:
Nyugi, teljesen rendben vagy :)
23/25 anonim válasza:
Én a husibbakat csípem.. :D de te " tetszesz " :'D :D a leírtak alapján egy csontos, ' létra , ( Bocsi Fiúk!! De tényleg a husik vonzanak ) .. :D ugrott be, ahhoz képest kellemes.. ;) 10/ 7 * fölé:D de csak mert a husi a fav ;) :D
24/25 anonim válasza:
Nekem tetszik a testalkatod, a hajad is eltudnálak képzelni a barátomnak:)18L
25/25 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint a 23-as, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól nézel ki :) Nem is értem, hogy miért nincs kellő önbizalmad. Nekem a hajaddal sincs bajom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!