Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Számotokra mennyire vonzó egy ilyen testalkatú ffi?
Elfogadható vagy túl vékony? Nincs elég önbizalmam és eddig azt tapasztaltam nem elég vonzó, még izmosodnom kéne?! Vagy csak rossz helyen keresgéltem eddig?
Alkar tetkó mennyire rontana az összképen?
A válaszba a korotokat is írjátok le, köszi.
181/75/27F
nem számít a kinézeted, csak ami belőled árad
F
Szval a hajam van elcseszve :D Egyébként ezt a frizurát nem én találtam ki. Szabad kezet adtam a fodrásznak, de ezek szerint nem kellett volna.
De már nem is ilyen a frizurám, mostanában egyszerű rövid frizurát szoktam kérni. Gyorsan megvan és nem kell reggelente sok időt vesződnöm vele.
sztem jól nézel ki :b jó a tested, a lábad is :)
23L
Szerintem is jól nézel ki! :)
21L
Jó tested van. Inkább az nem túl előnyös, hogy ezen annyit problémázol, hogy felteszed magad gyakorira. Az írásod alapján annyira bizonytalan és döntésképtelen vagy, mint egy testképzavaros tinilány.
Te férfi vagy. Vagyis annak kéne lenned...
(bocs, ha bántó volt, nem annak szántam, csak szeretnélek ráébreszteni a föntiekre)
Köszi csajok ;)
11:45.: egyáltalán nem bántó amit írsz, sőt mi több elég hasznos ;) ment a pacsi
Teljesen atlagos tested van. De amint latod izlesek es pofonok.:) Engem pl. a sokkal izmosabb pasik keltik fel a figyelmemet.
U.i. Ne adj tobbet szabadkezet a fodraszodnak. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!