Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Számotokra mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Számotokra mennyire vonzó egy ilyen testalkatú ffi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elfogadható vagy túl vékony? Nincs elég önbizalmam és eddig azt tapasztaltam nem elég vonzó, még izmosodnom kéne?! Vagy csak rossz helyen keresgéltem eddig?

Alkar tetkó mennyire rontana az összképen?

A válaszba a korotokat is írjátok le, köszi.

181/75/27F

2016. jún. 3. 20:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
5%
Egynek elmegy.
2016. jún. 3. 20:01
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten a véknyat szeretem, még kicsivel vékonyabb is beleférne. Szóval vonzó:) Tetkó..Attól függ mit, mekkorában és hová...
2016. jún. 3. 20:06
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi probléma nincs a testeddel, nem értem miért nincs önbizalmad. :)

23L

2016. jún. 3. 20:06
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem minden oké veled, a hajad az ami nem tetszik...

23L

2016. jún. 3. 20:11
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van, és nagyon vonzó ez az alkat! Nem vékony, de látszik, hogy van izom is, pont jó. Legalábbis az én ízlésem szerint. A tetkó meg szerintem rontana az esztétikumon, de persze attól is függ, hogy milyen és mekkora tetkóra gondolsz. :)

20/L

2016. jún. 3. 20:12
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs önbizalmad? Szokták mondani, hogy vékony vagy? (Ez kicsit kíváncsiság is mivel én is hasonlóan nézek ki, csak kicsit izmosabb vagyok és sokszor mondták már, hogy vékony vagyok..)
2016. jún. 3. 20:18
 7/25 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, nekem bejön:)
2016. jún. 3. 20:27
 8/25 A kérdező kommentje:

először is köszönöm a hasznos és a kevésbé hasznos válaszokat is, kedvesek vagytok ;)

van tetkóm, akit érdekel küldök róla képet privátba, vagy ha többet akartok tudni rólam nyugodtan írjatok

20:18-as gondolom Te ffi vagy. Örülök, hogy írtál, mert kíváncsi vagyok/voltam hasonló testalkatú ffiak véleményére is.

Azért nincs önbizalmam, mert volt rajtam 20-25kg felesleg és akkor tudom, h nem voltam vmi vonzó és ezért kicsit visszahúzódó lettem.

De most se érzem elégnek azt amit elértem, mert nem vagyok sikeres.

Igazából nem szokták mondani, h vékony vagyok. Én érzem magam vékonynak, túl átlagosnak. Talán pár ismerősöm van rám ilyen hatással, akik komolyabban edzenek és látom milyen sikereket érnek el az ismerkedés terén.

2016. jún. 3. 20:38
 9/25 anonim ***** válasza:

A hajad nem jön be de amúgy szerintem nem vagy vékony inkább átlagos de én simán szóba állnék egy ilyen alkatú pasival.

Szeptemberben leszek 18

2016. jún. 3. 21:09
 10/25 anonim ***** válasza:

A testalkatod totál bejön *-*

Szerintem a tetkó is jó lenne,de be kell tartani az ízlésesség határát :D Az már szerintem durva ha valakinek tele van a keze tetoválással :/

Nekem is egyedül a hajad az ami nem tetszik :c 15/L

2016. jún. 3. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!