Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kíméletlen őszinteség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíméletlen őszinteség a mellekről?

Figyelt kérdés

Pár napja egy lány kirakott egy képet a melleiről, és bár sokan mondták hogy nem ez a legfontosabb és a szerelme el fogja majd fogadni, és olyannak fogja szeretni, amilyen, mégis rengeteg utálatos, rosszindulatú komment is érkezett. Már oda is kiraktam ezt a képet, amit ide is kiteszek. Bár rajtam van melltartó a fotón, a lényeg látszik. Majdnem 2 kosárméretnyi a különbség a melleim között. Viszont megtanultam ezzel együtt élni. Elfogadom magam, és nem depizek. Főleg azért nem, mert nem tehetek róla, hogy így fejlődtek ki. Semmi közöm a folyamathoz. Tehát valakit a mellei formája/mérete miatt bántani, megalázni szörnyen undorító dolog. Még annyit rólam, hogy az eddigi kapcsolataimban a Fiúk nem problémáztak a melleimen miatt. Szóval semmi szörnyű tragédia nem történik, ha valaki nem perfekt didkókkal rendelkezik!

19L

[link]

2016. jún. 3. 15:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egy csomó ideig törölgettem a telefon képernyőjét mire ràjöttem hogy az nem kosz hanem anyajegy :) amúgy szép mellek, szexuálisan izgatónak tartom. A méret a az mellékes. Bár mellesleg a tieid nagyok is :) :)
2016. jún. 3. 15:41
 12/21 October15 ***** válasza:

Szerintem nem azért néztétek 30 secig mert nem láttátok.. :D

Amúgy simán hasznos: Morálisan és jogilag is teljesen rendben lévő módon tudsz váltani egy kisebb és egy nagyobb mell között. Nincs megcsalás, nincs "de hát húsznak nézett ki!", tökéletes alkalom eldönteni a kis mell kontra nagy mell dilemmát, mindig egy helyen vannak, nem tudnak összeveszni.

2016. jún. 3. 15:47
 13/21 anonim ***** válasza:
ha nem vagy mellé 100 kiló, akkor jók a melleid
2016. jún. 3. 15:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyébként mi a kérdés?
2016. jún. 3. 16:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Már nem is azért, de a te melleiddel mégis mi lenne a probléma? Mindkettő elég nagy, és az a lényeg. Mintha az embernek két barátnője lenne: egy nagymellű, meg egy nagyon nagy mellű:) Pazar:)
2016. jún. 3. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem nagy a melle ha a hölgy szélességét is látnátok nem csak a melltartót néznétek..

Ilyen esetben engem jobban zavar az hogy nagydarab vagy, és valoban nem egy forma a két melled de az legyen a legkisebb gond, járj el konditerembe és ne egyél egész nap!

2016. jún. 3. 16:23
 17/21 A kérdező kommentje:
176 cm magas vagyok és ehhez 65 kg... Nehogy már nagydarab legyek.
2016. jún. 3. 17:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez egy anonim oldal, ahol mindenki azt fröcsög, amit akar teljes névtelenségben. Nem tudom mióta vagy itt, de észreveheted, hogy rengetegen trollkodnak, provokálnak szórakozásból. De az is igaz, hogy van akinek számít a mellméret, ez van.. Mint ahogy vannak nők, akiknek a péniszméret számít, sok olyan kérdésnél is vannak rosszindulatú, gúnyolódó válaszok.
2016. jún. 3. 17:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Én dugnálak.
2016. jún. 3. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem be se jön a kép.
2016. jún. 6. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!