Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíméletlen őszinteség a mellekről?
Pár napja egy lány kirakott egy képet a melleiről, és bár sokan mondták hogy nem ez a legfontosabb és a szerelme el fogja majd fogadni, és olyannak fogja szeretni, amilyen, mégis rengeteg utálatos, rosszindulatú komment is érkezett. Már oda is kiraktam ezt a képet, amit ide is kiteszek. Bár rajtam van melltartó a fotón, a lényeg látszik. Majdnem 2 kosárméretnyi a különbség a melleim között. Viszont megtanultam ezzel együtt élni. Elfogadom magam, és nem depizek. Főleg azért nem, mert nem tehetek róla, hogy így fejlődtek ki. Semmi közöm a folyamathoz. Tehát valakit a mellei formája/mérete miatt bántani, megalázni szörnyen undorító dolog. Még annyit rólam, hogy az eddigi kapcsolataimban a Fiúk nem problémáztak a melleimen miatt. Szóval semmi szörnyű tragédia nem történik, ha valaki nem perfekt didkókkal rendelkezik!
19L
Ez pont olyan, mint amikor valakit kicikiznek a péniszmérete miatt.
Ezek született tulajdonságok.
Az viszont már nem, hogy emberek ezen nevetnek vagy ezt kigúnyolják. Pont ez ami szánalmas.
Egyik nőnek sem egyformák a mellei. Aki ilyenen problémázik, az csak azért teszi, mert savanyú a szőlő. Minden nő lekoptatja, ezért egy névtelen fórumon látatlanban élvezi, hogy megalázhat másokat.
Ez kb. olyan, mint aki itt állítja, hogyha saláta-puncija van egy nőnek,akkor már nem is kell. Erre mondta a párom, hogy aki ilyet állít, soha az életben nem volt még dolga nővel.
:D nekem is kellett nézni 30 másodpercig, hogy rájöjjek a szemből bal kisebb., de ha nem mondod, így észre se vettem volna :P :D
Mondjuk biztos más a látvány melltartó nélkül, de nem hiszem én se, hogy nagy tragédia kéne legyen :)
30/F
Először én sem láttam a különbséget:D
Nagyon szép melleid vannak. De ha valaki szereti a partnerét, akkor úgy szereti ahogy van, és tökéletesnek látja a szerelmét. Legyen az méretbeli különbség a mellek között, terhességi csíkok, férfiak esetében kis pénisz vagy bármi, nincs jelentősége.
Egyébként neked meg főleg nincs szégyellnivalód ezekkel a mellekkel.
Észre se veszem, ha nem hívod fel a figyelmem.
Ebből nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!