Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ez kamu? Kérlek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez kamu? Kérlek titeket olvassátok el. <3

Figyelt kérdés

Mikor elvesztettem a szüzességem egy éve 17 évesen:

A barátnőm olyan 4 pasival volt mar együtt, mikor eloszor egyut voltunk akkor az olyan 40-50 percig tartott (gumi nélkül) es én nem tudtam elelvezni, ő 2 szer is Elment aktus közben.

És azt mondta én vagyok a legjobb akivel volt, ezt kesobb is rengeteget hangoztatta. Eközben én azt hittem hogy 5 percig tart majd mint a filmekben , bena leszek stb..

Azota egy ev telt el mar el tudok menni , nem vele jarok 2 barátnőm volt azota , olyan 40 perc es gumi nélkül.

Azert merult fel a kérdés mert haverom most vesztette el , azt monda 30-40 perc neki , es gumival gyorsabban elmegy mert nem fel hogy belemegy es terhes lesz a bnője... Lényege hogy neki is azt mondtak hogy o a legjobb ... Most ez igaz vagy mindenkinek ezt mondjátok?

Kerek őszinte választ es koszi hogy elolvastad :*

2015. dec. 18. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Mit akarsz hallani, hogy Béla vagy Pista jobb volt nálad?
2015. dec. 18. 21:22
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Egyetertek az elsovel :'D
2015. dec. 18. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
de amugy nem en,hogyha sza-r a pasi azt meg is mondom neki. Nem kell itt most epiteni az egojat ha nem jo,akkor abbol ugyse tud tanulni..
2015. dec. 18. 21:25
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem azt akartam hallani hogy ki volt jobb , nem is ismertem az elozo barátait, hanem hogy a lányok mindenkinek ezt mondják e. Nemhiszem hogy az első aktusomkor egy olyan lany aki mar vagy 100 alkalommal 4 pasival volt engem tart a legjobbnak . Meg az hogy a filmekben 3-5 perc alatt elmennek ami szerintem fizikai képtelenség, max valami luxusprosti 250.000 ert oranket hatha megoldja nekem ...
2015. dec. 18. 21:32
 5/15 anonim ***** válasza:
persze az 5 perc egy vicc, de azt sem értem miért jó 50 percig vagy órákig ugyan azt a mozdulatsort ismételgetni... nincs jobb dolgod? :P A nők pedig mindenkinek ezt mondják, pláne ha ilyen buta módon ettől függ az egója a srácnak, akivel vannak, mert eddig terjed a szellemi világa.
2015. dec. 18. 21:43
 6/15 anonim ***** válasza:
20%

1: Az szép, hogy a lány is max. 17 volt, de már 4 pasival volt együtt (Y).

2: te vagy Casanova, aki már 3 csajt is megdugott 17 évesen :DD

Mondjuk ezek az adatok a mai lányokat is minősítik.

2015. dec. 18. 21:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem az hogy nincs jobb dolgom , nem tudok elobb elmenni ... Es tudod ki van egy pozba 50 percig :D es az milyen mar hogy o elmegy es én nem ...
2015. dec. 18. 21:45
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Eltudom képzelni, ahogy a kérdező mozgott benne mint egy lajhár egy órán keresztül. A végén a csaj meg kinyögte, hogy ez hihetetlen volt...:D
2015. dec. 18. 21:46
 9/15 A kérdező kommentje:
17 evsen vesztettem el es azota volt 3 csajom most leszek 19 bem vagyok nagy casanova azert :D
2015. dec. 18. 21:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem ugy szexelek hogy csak én élveztem a lánynak meg fájjon es ne is élvezze , mindkettőnknek jo legyen.
2015. dec. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!