Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez kamu? Kérlek titeket olvassátok el. <3
Mikor elvesztettem a szüzességem egy éve 17 évesen:
A barátnőm olyan 4 pasival volt mar együtt, mikor eloszor egyut voltunk akkor az olyan 40-50 percig tartott (gumi nélkül) es én nem tudtam elelvezni, ő 2 szer is Elment aktus közben.
És azt mondta én vagyok a legjobb akivel volt, ezt kesobb is rengeteget hangoztatta. Eközben én azt hittem hogy 5 percig tart majd mint a filmekben , bena leszek stb..
Azota egy ev telt el mar el tudok menni , nem vele jarok 2 barátnőm volt azota , olyan 40 perc es gumi nélkül.
Azert merult fel a kérdés mert haverom most vesztette el , azt monda 30-40 perc neki , es gumival gyorsabban elmegy mert nem fel hogy belemegy es terhes lesz a bnője... Lényege hogy neki is azt mondtak hogy o a legjobb ... Most ez igaz vagy mindenkinek ezt mondjátok?
Kerek őszinte választ es koszi hogy elolvastad :*
Nézd ha ugyanattól a lánytól jönne eltérő információ, megértem, hogy meglepődnél, de miért furcsa az hogy minden ember más és máshogy szereti? Sokszor a szex azért jobb valakivel mert jobban szeretjük stb.
Én sosem hasonlítom össze az eddigi négy darab férfit az életemben. Nincs értelme. Mindegyik MÁS volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!