Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi kamu farokverő aki nőnek adja ki magát?
Figyelt kérdés
Már a 4. bukik le priviben... mire jó ez? :D2015. szept. 18. 21:37
1/10 anonim válasza:
mekkora sikered van...bukkake szezon lesz lassan :P
2/10 anonim válasza:
Velem beszélsz te agytröszt, és azért, mert nem adom ki az adataim/facebookom, még nő vagyok jézusom.:) És leszánalmasozol...Picit paranoiás vagy, gondolom a másik 3 társam is hasonlóan """"bukott le""", az agyadban...
3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kivel beszélek. De az a 4 tuti pasi volt.
2015. szept. 18. 21:40
4/10 anonim válasza:
Engem is lepasiztak már, mert nem küldtem magamról arcképet :D se facebook elérhetőséget, se teloszámot.
6/10 anonim válasza:
Szinte mindenki kiadta már magának nőnek, még ha nem is válaszolt kamu üzeneteket. Szerintem a többség csak a figyelem miatt csinálja.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez látens homoszexualitás :D
2015. szept. 18. 21:59
8/10 anonim válasza:
Attól hogy nem küldözgetnek magukról képet neked kérdező, attól még lehetnek nők, én se küldenék a helyükben
9/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Szerintem amiatt hisznek engem is állandóan fiúnak, mert túl sok van itt a "kamu lányból", mindenkit egy kalap alá vesznek. Így sokan azt gondolják, hogy ha már a gyakorin vagyunk, akkor itt nem lehet egyetlen nőnemű sem. Márpedig vagyunk egy páran.
10/10 anonim válasza:
Igen-igen,ezt én is tapasztalom nap mint nap! Ha nem adom ki a face,skype elérhetőségemet,vagy nem küldök képet,kamus vagyok,vagy magamat "csajszinak kiadó pasi vagyok" Van aki nem tudja felfogni,hogy én tégyleg csak KÉRDEZEK vagy VÁLASZOLOK itt és NEM AKAROK ISMERKEDNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!