Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondják, hogy minden nő r*ibanc, vagy így, vagy úgy. A kérdés folytatódik. Olvassátok el!?
Figyelt kérdés
Akkor csináljunk egy név nélküli közvélemény kutatást. Biztos gondolkoztatok már ezen: Mi az az összeg, amiért lefeküdnétek egy ismeretlen pasival, ha garantált lenne, hogy erről soha, senki nem fog tudni? A kérdés szerintem egyértelmű. Kíváncsi vagyok a válaszokra! Név nélküli kérdés, őszinte válaszokat várok!2015. nov. 5. 11:31
1/16 anonim válasza:
a pénz nagy úr. ha olyan nő kap egy a fentihez hasonló ajánlatot, aki pénz szűkében van és kapható is rá, belemegy az ajánlatba. úgy vélem, már 50 ezerért lefeküdnének, egy átlagos fizetést kereső emberke, fél hónapot gürcöl pl. 50 ért.
2/16 anonim válasza:
Nekem elég sok szexpartnerem van/volt, de sose fogadtam el pénzt, pedig ajánlgattak rendesen. Ha szexelek, akkor élvezetből szexelek.
3/16 anonim válasza:
Ki az, aki pénzt ajánl érte úgy, hogy ismerősök?
4/16 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan,de ha nagyon-nagyon sokat ajánlana valaki (egy nagy ház ára) akkor szerintem belemennék.Beszéltük ezt barátokkal és azt mondta nem egy pasi,hogy nagyon sok pénzért még ők is megb...atnák magukat.Szóval emiatt nem rib.nc minden nő,mert sok pénzért a legtöbben szinte bármire képesek.Ilyen párszáz ezer forintért nem mennék bele.
5/16 anonim válasza:
Elolvastam a kérdést, de ilyen nincs benne, hogy ismerősök lennének.
Amúgy, minden rosszindulat nélkül, ez most csak úgy beugrott:
a ribit ingyen dugj meg sokan,
a hivatásost pedig pénzért XD
akkor melyik a jobb?
A ribi mit tud felmutatni? Semmit! Annyit, hogy ingyen szétdugták, a prosti meg legalább pénzt is keres vele.
6/16 anonim válasza:
Ha vonzó és nem pszichopata pasi, akkor pár millióért talán. De ha valami gazdag förmedvény, akkor még milliárdokért se. :D
7/16 anonim válasza:
Szerintem így, hogy soha nem derülne ki már eleve behúztál egy jó nagy csoportot, mert sokan csak ettől félnek.
Az meg hogy alkalmanként 100 ezer forint, már csak hab a tortán.
8/16 anonim válasza:
ezt a sok hazug nőt,még anonim oldalon se képesek bevallani :)
9/16 anonim válasza:
Ki fizetné ki valakinek egy nagy ház árát a szexért? :D Szálljatok már le földre. 10 - 15 000 Ft -ért óránkent több ezer nőt meg lehet dugni Magyarországon, elég megnézni egy oldalt ahol örömlányok vannak. Persze, egy fullos ház áráért kb. minden nő lefeküdne egyszer egy pasival, max azok nem, akiknek nagyon nincs rá szüksége, vagy mert már megtették, lásd Vajna Timike :D De ilyen idióta madarat úgyse fogtok kifogni az fix vagy nem egy szimola szexet akarna az us biztos. Másrészről meg aki ilyet mondd annak az elképzelt nagy összeg töredékétől is szétnyílnának a lábai ha ott van előtte kp -ban a pénz. Névtelenül is álszenteskedtek, hányinger.
10/16 anonim válasza:
Nem vállalnám be, nem így képzelem el az elsőt. Későbbiekben sem, hacsak nem élet halál kérdése. De persze úgyse hiszi el ezt senki, mert "minden nő r*ibanc"...remélem aki így hiszi tényleg egy ilyennel hozza össze a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!