Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mondják, hogy minden nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondják, hogy minden nő r*ibanc, vagy így, vagy úgy. A kérdés folytatódik. Olvassátok el!?

Figyelt kérdés
Akkor csináljunk egy név nélküli közvélemény kutatást. Biztos gondolkoztatok már ezen: Mi az az összeg, amiért lefeküdnétek egy ismeretlen pasival, ha garantált lenne, hogy erről soha, senki nem fog tudni? A kérdés szerintem egyértelmű. Kíváncsi vagyok a válaszokra! Név nélküli kérdés, őszinte válaszokat várok!
2015. nov. 5. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem feküdnék le pénzért pasival. Sőt, soha semmilyen pasival se, mivel nem vonzódom hozzájuk. Abba kéne már hagynotok az ilyen ostoba szövegelés, miszerint "minden nő r*b*nc/qrva" stb.
2015. nov. 5. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:

akinek van tartása, az a Föld összes vagyonáért sem adja oda magát senkinek. önként meg főleg nem. és százezrekért se. semennyiért. én sem tenném.

képzeljétek, nem minden nő r!banc ^^

(minden férfi egy szexmániás véglény! 1-1)

2015. nov. 5. 20:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Semennyiért, mert másnap is tükörbe kell néznem.
2015. nov. 6. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Emberek! Ez a baj, nem tudjátok értelmezni a kérdést és a válaszokat sem! Legalábbis az első, aki azzal jött, hogy minden nő ribi! Ezt hol olvastátok? Mert sehol nincs leírva! Ugye nem kell elmondani, hogy akinek nem inge, az ne vegye magára, mert kivételek mindig vannak.

Én nem nem nézem le a prostituáltakat, mert vannak kimondottak értelmesek (ismerek párat), a fontos, hogy legyen célja, amiért csinálja...

"Tükörbe nézni? " Ezt is megértem, csak manapság a becsületességből, sajnos nem lehet a boltban vásárolni vagy a számlákat és hiteleket fizetni. Amikor fizetsz valahol, senkit nem érdekel, honnan szerezted az adott összeget, csak az számít, hogy van e annyid, vagy nincs.

Azt mondom, amíg egy ember a saját lelkiismeretével el tud számolni és nem károsít meg másokat, igenis tegyen meg mindent a pénzért és a jobb életért! :)

2015. nov. 6. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg is teszek mindent a jobb életért. Például az iskolában tanultam, aztán meg dolgoztam. Egyetem, jó munka. Nem vagyok gazdag, de van mit ennem, van hol laknom, önfenntartó vagyok. És nem adnám alább pasiban sem, de feljebb sem kívánnék menni. És a szex nálam a szerelem kiteljesülése, nem szolgáltatás.
2015. nov. 6. 08:59
 16/16 A kérdező kommentje:

Na, ez elég álszentre sikeredett. Tisztelet a kivételnek.

Mesélek egy példát: egy volt egyetemi évfolyamtársnőm (és egyben baráti barátnőm) meg volt szorulva, konkrétan egyetem mellett diákmunkásként a Mekiben annyit keresett, hogy az albérletet tudta fizetni. A tanulmányait diákhitelből oldotta meg, szülői háttere nem volt. Szóval 2 hónap szó szerinti nyomorgás (zsíros kenyér minden nap) után kapott egy ajánlatot egy 50-es pasitól, hogy heti 1 szex, és ezért ad havi 100ezret neki. De kuss meg minden, mert ha a felesége megtudja, akkor nagy a baj stb. A csaj belement. Normális körülmények között el tudta végezni az egyetemet, és ma egy fullos fogászaton dolgozik sokszázezerért. :) - nem szép dolog, meg jöhet, hogy így könnyű, de ha nem megy ebbe bele, valószínűleg kibukik az egyetemről, kiteszik az albérletből, ott marad a nyakán a tetemes diákhitel, nincs hova mennie, és úgy indul neki egy 20 éves lány az életnek, hogy nincs hol laknia, tele van adósságokkal, stb... Nem könnyű döntés ez, de ha az embernek vannak céljai, néha az eszközökben nem kell/nem lehet válogatni. Én őt ezért nem tartom k*.urvának. És akik ezért őt leku*.rvázták, most a TESCO-ban pénztárosok 80ezerért, és szidják a rendszert, a kormányt, az életet, mindent. Nem könnyű kérdés, de én egyetértek vele.

2015. nov. 6. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!