Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul rám, ha tudja hogy barátom van?
"De ha végleg közölném hogy nem találkozunk soha, akkor arra rámenne a barátságunk."
Már rég tönkrement köztetek az ún barátság. A gyerek egyértelműen meg akar dugni. Ennek ellenére te tovább hülyíted mondván ez csak barátság. Neked ilyen barátok kellenek? Te mit szólnál ha a pasidra nyomulna egy csak aki mindenáron meg akarná dugatni magát erre ő váltig állítaná, hogy ez csak barátság? Sokkal korrektebb lenne lezárni az egészet és elküldeni a gyereket ha nem képes a párkapcsolatodat tiszteletben tartani és nem egó növelésre használni.
"Hát jó de nem volt mindig ilyen, meg beszélgetni jó vele."
Most már ilyen és nyomul rád. Persze, hogy jó vele beszélgetni, mikor folyamatosan kapod az egósimogatást.
"Nem évek óta beszélgetünk, pár hete..."
Na itt a baj. Lehet én is így viselkednék veled, arra pont megtennéd és aztán csó.
egyértelmű, hogy nyomul rád. őt nem érdekli, hogy neked kapcsolatod van és nem akarsz tőle semmit. nyilván minimum részben azért, mert nem elég határozottan utasítod el és ő azt nem nemnek hallja, hanem talánnak.
szerintem mondd meg neki őszintén, hogy ez a nem valóban nemet jelent és ha ő ezt nem fogja fel és tovább próbálkozik, akkor rámegy a barátságotok, amit sajnálnál, de azért nem zavarna sokkal jobban, mint amit ő csinál most. a döntés így az ő kezében van. vagy visszafogja magát és lesz jó barát, vagy az sem...
Tudod, kérdező, a pasi dolga az, hogy próbálkozzon. A nő dolga az, hogy eldöntse, mit ér neki ez a próbálkozás. Így tehát mindketten teszitek a dolgotokat, és kerek a történet. Mit nem értesz ezen?
Hogy barátod van? Őt is érhetik hasonló kísértések, és ha te nem vagy számára a legjobb, leléphet. Nem azért, mert gerinctelen féreg, hanem azért, mert ez az ő életet is, és ő is a boldogságot keresi, min te. Neked tehát meg kell tartanod őt, és neki meg kell tudnia tartani téged. Nincs hátradőlés, nincs lazsálás! Erről szól az élet.
#28: Igen az lesz, bár szerintem eddig is elég egyértelmű voltam. Nehéz lesz mondjuk meggyanúsítani ezzel, mert olyan alantasan csinálja, de így van szóval megírom neki. De nem hiszem hogy változás lesz:) Meg találkozó se:D
#29: Az nem gond ha bepróbálkozik, de amikor már mást se csinál úgy hogy mondom hogy zavar, azt nem tudom mire vélni. Az a gerinctelen féreg aki megcsalja a másikat. Az aki tisztességesen szakít, mert már nem szereti a másikat az rendben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!