Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nyomul rám, ha tudja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomul rám, ha tudja hogy barátom van?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélgetünk, tudja hogy barátom van, több éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. A viszonyunk baráti kéne legyen, én ezt mondtam is neki, mégis olyanokat mond, hogy de megnézne fehérneműben, meg milyen gyönyörű vagyok, meg tökéletes, meg milyen jó lenne velem aludni...Én ezt nem értem komolyan, miben bízik? Vagy tényleg van ilyen ember aki ilyeneket mond egy csajnak akinél nem akar többet mint barátság?

2016. jún. 2. 22:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"De ha végleg közölném hogy nem találkozunk soha, akkor arra rámenne a barátságunk."

Már rég tönkrement köztetek az ún barátság. A gyerek egyértelműen meg akar dugni. Ennek ellenére te tovább hülyíted mondván ez csak barátság. Neked ilyen barátok kellenek? Te mit szólnál ha a pasidra nyomulna egy csak aki mindenáron meg akarná dugatni magát erre ő váltig állítaná, hogy ez csak barátság? Sokkal korrektebb lenne lezárni az egészet és elküldeni a gyereket ha nem képes a párkapcsolatodat tiszteletben tartani és nem egó növelésre használni.

2016. jún. 3. 05:34
 22/31 anonim ***** válasza:

"Hát jó de nem volt mindig ilyen, meg beszélgetni jó vele."

Most már ilyen és nyomul rád. Persze, hogy jó vele beszélgetni, mikor folyamatosan kapod az egósimogatást.

2016. jún. 3. 09:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem ilyen barátok kellenek és le fogom zárni, tök jó hogy így letámadtok:D Ennél egyértelműbben hogy mondom neki hogy hagyja abba a dícsérésemet meg az utalgatásokat nem tudom hogy lehet konkrétabban leírni hogy nem akarok semmit, meg ennél konkrétabban "leépíteni". Nem évek óta beszélgetünk, pár hete, szóval gondoltam adok neki egy esélyt hogy abbahagyja. És nem, nem azért jó vele beszélgetni mert ezeket mondja, előtte jobb volt. Felettébb kellemetlen azt hallgatni alaptalanul, hogy mennyire zseniális vagy és rohadt unalmas is.
2016. jún. 3. 09:34
 24/31 anonim ***** válasza:

"Nem évek óta beszélgetünk, pár hete..."

Na itt a baj. Lehet én is így viselkednék veled, arra pont megtennéd és aztán csó.

2016. jún. 3. 14:02
 25/31 A kérdező kommentje:
Azért nem gondolom hogy ez a helyes hozzáállás, még jó hogy nem mindenki így gondolkodik. De akkor te ezek szerint nem is beszélgetsz rendesen lánnyal, mind csak arra kell? Szerintem ez szomorú, de a te dolgod:) Meg mondom kezdetben ő nem volt ilyen csak aztán bekattant.
2016. jún. 3. 14:17
 26/31 anonim ***** válasza:
Komolyan te Ennyire értetlen vagy? Senki nem mondta, higy nem kommunikál az ellenkező nem képviselőivel. Nyilván lehet ártalmatlan beszélgetésekbe bonyolódni. Azonban ebben az esetben a gyerek telibe sz***ja,nhogy neked van valakid. Mégis miről dumálsz vele ha folyton azzal jön, higy meg akar dugni? És nem reménykedni kell, hogy majd abbahagyja hanem egyszerűen megszakítani vele a kapcsolatot. De ebben ugyanolyan sáros vagy te is. Ha az első alkalommal elzavartad volna már rég befejezte volna. Tuti, hogy előbb-utóbb ba***ni fogsz vele.
2016. jún. 3. 14:52
 27/31 A kérdező kommentje:
A 24es válaszoló mondjuk?:D Én úgy értelmeztem amit írt, hogy ha ő elkezd beszélni egy lánnyal akkor csak a dugás érdekli. A többiekről nem beszéltem, nem is értem miért vagy ennyire ki. Most komolyan én lennék a hibás, hogy adtam neki egy második esélyt? Már írtam hogy harmadikat nem kap, és azt is hogy nem fogunk találkozni, mégis úgy kezeltek mint egy rh*bancot:D Még leírom neki hogy miért szakítom meg vele a kapcsolatot, hogy korrektek legyünk és nem beszélek vele többet. Az a bajom hogy próbálom meglátni a jót az emberekben és nem szeretem megbántani őket, de hasznosak voltak a válaszaitok, megerősítettetek hogy ebből jó nem sülhet ki, szóval muszáj lesz.
2016. jún. 3. 16:00
 28/31 anonim ***** válasza:

egyértelmű, hogy nyomul rád. őt nem érdekli, hogy neked kapcsolatod van és nem akarsz tőle semmit. nyilván minimum részben azért, mert nem elég határozottan utasítod el és ő azt nem nemnek hallja, hanem talánnak.

szerintem mondd meg neki őszintén, hogy ez a nem valóban nemet jelent és ha ő ezt nem fogja fel és tovább próbálkozik, akkor rámegy a barátságotok, amit sajnálnál, de azért nem zavarna sokkal jobban, mint amit ő csinál most. a döntés így az ő kezében van. vagy visszafogja magát és lesz jó barát, vagy az sem...

2016. jún. 3. 16:16
 29/31 anonim ***** válasza:

Tudod, kérdező, a pasi dolga az, hogy próbálkozzon. A nő dolga az, hogy eldöntse, mit ér neki ez a próbálkozás. Így tehát mindketten teszitek a dolgotokat, és kerek a történet. Mit nem értesz ezen?

Hogy barátod van? Őt is érhetik hasonló kísértések, és ha te nem vagy számára a legjobb, leléphet. Nem azért, mert gerinctelen féreg, hanem azért, mert ez az ő életet is, és ő is a boldogságot keresi, min te. Neked tehát meg kell tartanod őt, és neki meg kell tudnia tartani téged. Nincs hátradőlés, nincs lazsálás! Erről szól az élet.

2016. jún. 3. 16:17
 30/31 A kérdező kommentje:

#28: Igen az lesz, bár szerintem eddig is elég egyértelmű voltam. Nehéz lesz mondjuk meggyanúsítani ezzel, mert olyan alantasan csinálja, de így van szóval megírom neki. De nem hiszem hogy változás lesz:) Meg találkozó se:D

#29: Az nem gond ha bepróbálkozik, de amikor már mást se csinál úgy hogy mondom hogy zavar, azt nem tudom mire vélni. Az a gerinctelen féreg aki megcsalja a másikat. Az aki tisztességesen szakít, mert már nem szereti a másikat az rendben van:)

2016. jún. 3. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!