Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul rám, ha tudja hogy barátom van?
Mert sok nő ezt mondja, hogy neki barátja van meg stb, aztán meg mégis benne van egy kis maszekban.
Ennyi.
Én sokáig nem kezdtem olyan lánnyal, aki kapcsolatban van.
Aztán egyszer az egyik csaj ismerősöm mégis elég érdekesen kezdett el viselkedni, azt hittem beképzelem, de kb nyomult rám.
Aztán végül kb letámadt és a vége az lett, hogy..
Utána azt hittem, hogy ez ilyen egyszeri, de nem mert máskor is volt ilyen más lányokkal.
Elkönyveltem magamban, hogy nem azok a lányok, akiket érdekel a hűség.
Szal én magam soha nem dobtam fel a labdát senkinek.
Aztán először az, hogy én kezdeményeztem kb évekkel és jó pár esettel később fordult elő, de az is kb így nézett ki:
Elmentem egy csaj ismerősömhöz tételekért, aztán behívott, mert még nem szedte össze.
Semmi különös nem volt a beszélgetésben vagy bármi másban, tehát nem volt alulöltözött, nem voltak hosszú szemkontaktusok, eszembe nem jutott volna, hogy ő akar tőlem valamit.
Mégis ahogy beszéltünk meg szóba jött, hogy nincs otthon senki, mert a szülei dolgoznak, a barátja is majd csak délután jön, valahogy belém bújt a kisördög és bekattant, hogy mi lenne, ha?
Aztán el is kezdtem stírölni, amit észre is vett,de nem felháborodott, hanem elmosolyodott meg megkérdezte, hogy hello, te mit nézel?
Kb fél perccel később már a farkam a szájában volt, akkorát váltott az egész, hogy máig nem hiszem el.
Utána elgondolkoztam, hogy na vajon hány ilyen lehetett még, hogy full objektív az egész beszélgetés, közben meg bevállalna a csaj?
Nagyobb volt a kíváncsiságom, mint a gerincem és ha hiszed, ha nem, jól éreztem, utána kifejezetten erre mentem, kerestem az ilyen alkalmakat és bizony elég sok nő kapható.
És a legkomolyabb az volt, hogy ugye előtte csak ribikkel volt dolgom, de ezekből a lányokból/nőkből ki se néztem volna.
Aztán mégis, szal én nem csodálkozok, ha valaki nyomul kapcsolatban élő nőkre.
Akkor ne találkozz vele.
Ennyi.
Bár szerintem van benned egy kis izgatottság, mert egyébként nem vacillálnál, hanem már rég lemondtad volna a talit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!