Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nyomul így is rám hogy...

Miért nyomul így is rám hogy tudja hogy van barátom?

Figyelt kérdés
Van egy srác. Nagyon jól néz ki, de nagy csajozó is. Nekem 3 éve van barátom. Én is elmondtam a srácnak hogy van pasim, a barátnőm is mondta neki, de bármikor találkozunk bókolgat, célozgat arra hogy mennyire szívesen megfektetne, flörtölget. Oké, nekem is bejön mert jól néz ki, én is van hogy úgy válaszolok neki hogy a flörtben benne vagyok, de nagyon nyomul már.
2013. szept. 4. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
khm... hát amíg csak bókolgat, meg flörtölget, addig mi a gond? jól esik nem?
2013. szept. 4. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Takán mert: én is van hogy úgy válaszolok neki hogy a flörtben benne vagyok

...

2013. szept. 4. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ejnye bejnye, itt kell engem kibeszélni?
2013. szept. 4. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

pont így vagyok. illetve voltam.

írtam neki egy barátságtalan levelet melyben közöltem hogy szeretem a párom és más pasival nem óhajtok levelezni, beszélgetni, ha az nem munkaügy vagy az illető nem vérrokon.

valamint utasítottam hogy hagyjon békén, letiltottam.

ezek után mindezt el is mondtam a pasimnak, hogy nem hagyott békén.

részemről tiszta minden, kavarni élőben tudna de kerülöm minden esélyét hogy összefussunk, a szüleimnek is megmondtam hogy ha keres (mert képes eljönni) nem engedhetik be.

én nem vagyok benne a flörtben mert nála nem működik, vérszemet kap. ennyit meg nem ér hogy elveszítsem a szerelmem.

neked is döntened kell talán...

2013. szept. 4. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:

írt itt felettem egy okos lány!

a kérdező is tudja miért nyomul

2013. szept. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!