Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja hogy van barátom még is nagyon nyomul. Csak azt akarja?
Figyelt kérdés
mindig leakar smárolni msnen is füzöget..egyszer voltam fenn nála tegnap de nem csinált semmit..nemi eröszakoskodott..de akkor mégis mit akar???csak megakar dugni??2009. jún. 4. 23:09
1/6 anonim válasza:
1. nemártana tudni kb hány évesek vagytok
2. mit kerestél nála??
2/6 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Van barátod, gondolom azért van mert szeretitek egymást. Akkor meg mindegy, ígyis-úgyis le kell sz@rnod ennek a srácnak a fejét.
3/6 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk...és csak felmentem hoozzá me a én felemröl teljesen baráti a dolog és már voltam is nála elötte.. tvztünk és kész hazais jöttem meg dumáltunk
2009. jún. 4. 23:16
4/6 A kérdező kommentje:
de barátnak viszont nagyon jo me sokmindent meglehet vele beszélni és ez hiányozna..:S
2009. jún. 4. 23:18
5/6 anonim válasza:
Miért jön mindjárt az, hogy hiányozna? Ha bármit akar visszautasítod és kész. a dugni akart csak barát sem volt, főleg, hogy, úgy akart dugni, hogy párkapcsolatban élsz. Ha meg mást akkor visszautasítod és ha barát megérti és ennyi, nem megy a barátság rovására a dolog. Nem értem, miért kelll felnőtt fejjel ilyen hülyeségek miatt hisztizni és túlbyonolítani azokat... :(
6/6 anonim válasza:
Ha baràtod van akkor miért mész màs fiuhoz TV-zni?
Nem féltékeny a baràtod?
Amugy azt mondod hiànyozna.. Nem zugtàl bele?:):)
En ebbôl azt vettem ki hogy félsz hogy csak szexelni akar veled és gondolom ezért félsz a baràtod ott hagyni hogy nehogy 2 szék kôzé ess.
Gondold àt hogy mit érzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!