Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom volt csaja még most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom volt csaja még most is nyomul rá. És persze én vagyok a szar. Micsináljak? :S Bővebben lent.

Figyelt kérdés
1éve vagyok együtt barátommal, és a volt bnője már másfél éve összeakar vele jönni(barátom nem békült ki vele, csak kavargattak...) folyamatosan mindenféle indokkal írogat neki smst, meg tudja, hogy együtt vagyunk, de felajánlkozik neki meg ilyenek, éjszaka közepén írogat neki smseket, meg amikor csak alkalma van rá... Ez engem nagyon bánt már, barátom mindig mondja, hogy nem ír neki vissza, mert tudja, hogy nekem sz*rul esik, mégis most tudtam meg, hogy mindig visszaírt neki eddig, úgy, hogy tudta, hogy ez nekem sz*r... Persze, ha akármikor felhozom ezt a témát, én vagyok a sz*r, mert, hogy a csajszi nem akar ám tőle semmit, meg, jajjj most mit izélek stb... Megkérdeztem tőle, neki sz*rul esne e fordított esetben, és mondta, hogy igen, kérdeztem, hogy akkor miért csinálja ő ezt, azt mondta, mert így érzi jónak... Nagyon zavar már ez a dolog, sokat veszekszünk miatta, micsináljak?:S
2010. dec. 24. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kérdés. Dobd ki.

Max. mond meg neki, hogy döntse akkor el, hogy te vagy az ex csaja.

2010. dec. 24. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Sz@rd le.Úgyis szép választékosan beszélsz...sz@r sz@r sz@r sz@r sz@r sz@r sz@r :'D
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudod mi az a kommunikáció?:O
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy mi az a kommunikáció. Miért érdekel?:)
2010. dec. 24. 19:45
 5/9 anonim válasza:

Én is tom felhivást,információcserét,tájékoztatást jelent.... ennnél nehezebb kérdést nem tudsz fel tenni am nem is neked kellett volna kérdést tenned hanem válaszolnod na legközelebbb nézzél körul az oldalon mielőtt rá kattintasz.Ne harizz ha megsértettelek de, a szöveg értésed egy nagy 0 szal xdddddd

na csá Üdvözlettel: xkirály

2010. dec. 24. 20:16
 6/9 anonim válasza:

Szerintem próbáljatok jó hangulatot jó környezetet tenni ketttőtök közt, nagyon szorítok neked szia!!!

Üdvözlettel: xkirály

2010. dec. 24. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:

dobd ki!!!ha vissza konyorog teged, akkor szeret ha nem?? akkor ennyire szeretett..es talalsz ujjat

ha meg nem vagy eleg eros kidobni, te is sms-ezz valami pasival h ot is idegesitse...

az en paromnal nincs megengedve h koszonjon is az exnek es o sem akar ,de nekem sem szabad es be is tartjuk, kozos facebook,e-mailunk van es igy el van kerulve minden problema:))

2010. dec. 27. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Megtiltani úgy sem tudod. Ha bízol benne, akkor hagyjad. Ha nem, az probléma.

Ha nem bízol benne, talán mondjad el neki, hogy miért.

Még egyszer mondom, ha magától nem akarja ezt a kapcsolatot megszüntetni a barátod, TE ezt sehogyan sem fogod tudni elérni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2010. dec. 27. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti LOL!!! Már az exnek köszönni sem lehet... ez full gáz már ne haragudj! Ennek a kapcsolatnak hamarosan vége, mert nincs az az ember aki eltűri, legalábbis nem sokáig. Ez már beteges dolog szerintem.

Kérdező, erre nem nagyon lehet mit mondani. Elhiszem hogy zavar a dolog. De azért az sem mindegy hogy mit sms-eznek. Szerintem abban nincs semmi ha néha beszélgetnek. És azt te sem várhatod el a barátodtól, hogy bunkó legyen ahhoz akit egyszer szeretett. Viszont ha a lány nyilvánvalóan próbálkozik és a párod nem hozza egyértelműen a tudtára hogy nincs esélye, akkor hagyd ott, mert valószínű hogy nem eléggé szerelmes beléd.

2010. dec. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!