Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom volt csaja még most is nyomul rá. És persze én vagyok a szar. Micsináljak? :S Bővebben lent.
Szerintem ez nem kérdés. Dobd ki.
Max. mond meg neki, hogy döntse akkor el, hogy te vagy az ex csaja.
Én is tom felhivást,információcserét,tájékoztatást jelent.... ennnél nehezebb kérdést nem tudsz fel tenni am nem is neked kellett volna kérdést tenned hanem válaszolnod na legközelebbb nézzél körul az oldalon mielőtt rá kattintasz.Ne harizz ha megsértettelek de, a szöveg értésed egy nagy 0 szal xdddddd
na csá Üdvözlettel: xkirály
Szerintem próbáljatok jó hangulatot jó környezetet tenni ketttőtök közt, nagyon szorítok neked szia!!!
Üdvözlettel: xkirály
dobd ki!!!ha vissza konyorog teged, akkor szeret ha nem?? akkor ennyire szeretett..es talalsz ujjat
ha meg nem vagy eleg eros kidobni, te is sms-ezz valami pasival h ot is idegesitse...
az en paromnal nincs megengedve h koszonjon is az exnek es o sem akar ,de nekem sem szabad es be is tartjuk, kozos facebook,e-mailunk van es igy el van kerulve minden problema:))
Megtiltani úgy sem tudod. Ha bízol benne, akkor hagyjad. Ha nem, az probléma.
Ha nem bízol benne, talán mondjad el neki, hogy miért.
Még egyszer mondom, ha magától nem akarja ezt a kapcsolatot megszüntetni a barátod, TE ezt sehogyan sem fogod tudni elérni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Utolsó előtti LOL!!! Már az exnek köszönni sem lehet... ez full gáz már ne haragudj! Ennek a kapcsolatnak hamarosan vége, mert nincs az az ember aki eltűri, legalábbis nem sokáig. Ez már beteges dolog szerintem.
Kérdező, erre nem nagyon lehet mit mondani. Elhiszem hogy zavar a dolog. De azért az sem mindegy hogy mit sms-eznek. Szerintem abban nincs semmi ha néha beszélgetnek. És azt te sem várhatod el a barátodtól, hogy bunkó legyen ahhoz akit egyszer szeretett. Viszont ha a lány nyilvánvalóan próbálkozik és a párod nem hozza egyértelműen a tudtára hogy nincs esélye, akkor hagyd ott, mert valószínű hogy nem eléggé szerelmes beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!