Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok. és van egy...

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 15:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

ha nem vagy felkészülve akkor ne tedd meg. ennyi.

ha egy korodbelivel járnál, akkor nemlennének ilyen problémáitok.

2010. febr. 7. 15:41
 2/21 anonim válasza:
81%
Ne feküdj le vele kényszerből!Csak ha majd felkészültél rá!Van még időd ne aggódj:)
2010. febr. 7. 15:58
 3/21 anonim válasza:
77%
gondolom a pasid meg vagy 25
2010. febr. 7. 16:06
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
hány éves a pasid?
2010. febr. 7. 16:09
 5/21 anonim válasza:
83%

ha nem akarod ne csináldd :) egyszerű....

16/L

2010. febr. 7. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Hát,ha már fél éve együtt vagytok és még mindig nem feküdtetek le egymással ne csodálkozz, ha megcsal vagy "át jár egy kicsit a szomszédkertbe almát szedni"...
2010. febr. 7. 16:20
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
HA 16 évesen már egy kis ribanc akarsz lenni, hát tedd meg!!
2010. febr. 7. 16:20
 8/21 anonim válasza:
100%
kedves előttem levő, ha valaki 16 évesen úgy érzi, hogy fél év után szereti és becsüli annyira a párját, hogy lefeküdjön vele, és neki adja a szüzességét, valamint testileg lelkileg fel van rá készülve, akkor kétlem, hogy ilyen szavakkal kellene illetned, hiszen már jár abban a korban (szerintem) hogy ezt megtehesse, valami a szex amúgy sem hinném hogy korfüggő. egyszerűen primitív vagy. :)
2010. febr. 7. 16:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
16:20 Hát sztem nem ettől lesz ribanc. Fél év már elég hosszú idő. Én biztos nem várnék ennyit egy csajra...
2010. febr. 7. 16:45
 10/21 anonim ***** válasza:
81%
egyébként mitől félsz? nincs a szexben semmi félelmetes...de ha nem vagy rá felkészülve ne tedd meg...vagy próbáljátok meg, aztán ha nem megy szólj neki h neked még idő kell, hogy lássa legalább h te is megpróbáltad, mert félő h el fog hagyni:S tudom h ez gáz de ilyenek a mai pasik, ha nincs szex, 1 idő után már csak a kondenz csíkot látod utánuk....
2010. febr. 7. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!