Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok. és van egy...

16 éves vagyok. és van egy fél éves kapcsimm. A barátom már nagyon leakar velem feküdni de visszont én még szűz vagyok. és nagyon félek és nem vagyok még lelkileg felkészülve. és nem tom micsináljak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 15:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Én 15 voltam, fél éves kapcsolatom volt, a srác lefeküdt velem,mert már addig nyuzott amig kötélnek nem álltam, és utána dobott. Most meg van egy barátom, akinek igazán odadtam volna, és nagyon sajnálom hogy nem neki adtam:(
2010. febr. 7. 17:21
 12/21 A kérdező kommentje:
a barátom 18 éves....
2010. febr. 7. 17:48
 13/21 A kérdező kommentje:
am meg mi az hogy ribanc??.. te tán nem 30 évesen veszteted el..... és nem kel a te segicséged kösz....
2010. febr. 7. 17:50
 14/21 anonim válasza:

Szerintem ha nem vagy rá felkészülve, és félsz akkor ne tedd meg. Mert ha igy belemész nem tudsz majd rednesen ellazulni, és nem lesz kellemes... Csak akkor feküdj le vele, ha tényleg szeretnéd, és nem félsz már, de azt nem értem, ha szerelmes vagy akkor mire kell még várni?:o

sok sikert;)

2010. febr. 7. 20:02
 15/21 anonim válasza:
nálunk ugyan így volt. 16L 18F. én kivárattam vele a majdnem 7 hónapot. de megérte szerintem:) ha együtt volt veled már fél éve és még mindíg ugyanúgy szeret, akkor nem csak azért kellesz neki hogy legyen kivel szexelni. várj még egy kicsit. ha tudott ő várni fél évet akkor pár hónap ide vagy oda nem nagy dolog. és attól hogy 16évesen elveszted a szüzességed nem leszel ribanc.. mert én sem vagyok az. és már 14hónapja együttvagyunk:)
2010. febr. 7. 21:43
 16/21 A kérdező kommentje:
kösszi nektek :)
2010. febr. 7. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:

pár hónap ide vagy oda igenis számít..

am feküdj le vele ha úgy érzed..vagy pettingeljetek:)

2010. febr. 8. 08:55
 18/21 anonim válasza:
Attol függ hogy hogy hány éves. Ha korodbeli és még ő se volt senkivel. és fél éve jártok akkor szteem tedd meg.:)
2010. febr. 8. 15:14
 19/21 anonim válasza:
De persze a télleg nemvagy felkészülve rá akkor pettingeljetek.
2010. febr. 8. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Menj el egy pszihológushoz hogy megnyugidjon a kicsi lelkecskéd és kezdj vele is egy kapcsit!

xd...idióta

2010. febr. 8. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!