Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom haverja nyomul?
Járok egy sráccal (1 hónapja), ő nekem a 2. barátom egész életemben. Van neki egy haverja (nem túl jó,de azért elég jóban vannak,csak ritkán találkoznak). Ez a haverja nagyon bejön nekem. Már régebb óta ismerem, mint a barátomat, és régebben hajtott is rám, de mindig akkor nyomult, mikor barátom van.:S Nagyon-nagyon ritkán találkozunk, viszont most meg lett javítva a gépje, és gyakran fenn van msnen, mindig rám ír. Azt mondta, hogy jól jártam a mostani barátommal, mert jófej és töknormális.:D Igazából az lenne a kérdés, hogy ez a haver most miért ír nekem mindig msnen, ha tudja, hogy van barátom, és miért ilyen kedves velem?:S:D:D Még mindig nyomul? Vagy ez csak szimpla kedvesség?
17/L
A pasid haverja TILOS!!!!!
Tapasztalatból beszélek. Hidd el, jobban jársz, ha hagyod a francba, ha nem akarsz, egy jó nagy kavarást magadnak :S
Ez a kedves dolog, csak jó taktika....Hidd el. Gondolkozz egy kicsit pasi aggyal.
Az én pasim haverja csak akkor akart csacsogni velem sokat, amikor akart is valamit.
Márpedig választanod kell. Pasi, vagy haver. És minél elöbb. Mert ha tényleg nyomul, te fogadod, és kiderül, abból nagy balhé lesz.
1: vagy maradsz a pasiddal, és hagyod a francba, nem beszélgetsz vele, nem találkozol vele.
2: kirugod a pasid, és leszel vele.
De: ha kirugod a pasid miatta, készülj fel, lehet nem lesz jó vele, igy 2 szék közül pad alá.
Pasik furák. lehet most akar valamit, de aztán rájön, hogy mégse ér meg annyit egy nő, hogy a barátságukat feladja, és akkor koppansz.
De lehet örök szerelem, lalalalalal.
Te döntesz.
Nem irsz vissza. Ha akarod elmondod neki, hogy nem tartod helyesnek, hogy a barátod barátjával ennyit beszélgetsz.
Ha könnyebb letiltod.
Erősnek kell lenni.
De mindez csak akkor műkszik, ha eldöntöd magadba, mit is /kit is akarsz. Máskülönben nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!