Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom haverja nyomul?

Figyelt kérdés

Járok egy sráccal (1 hónapja), ő nekem a 2. barátom egész életemben. Van neki egy haverja (nem túl jó,de azért elég jóban vannak,csak ritkán találkoznak). Ez a haverja nagyon bejön nekem. Már régebb óta ismerem, mint a barátomat, és régebben hajtott is rám, de mindig akkor nyomult, mikor barátom van.:S Nagyon-nagyon ritkán találkozunk, viszont most meg lett javítva a gépje, és gyakran fenn van msnen, mindig rám ír. Azt mondta, hogy jól jártam a mostani barátommal, mert jófej és töknormális.:D Igazából az lenne a kérdés, hogy ez a haver most miért ír nekem mindig msnen, ha tudja, hogy van barátom, és miért ilyen kedves velem?:S:D:D Még mindig nyomul? Vagy ez csak szimpla kedvesség?

17/L

2010. márc. 29. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:

A pasid haverja TILOS!!!!!

Tapasztalatból beszélek. Hidd el, jobban jársz, ha hagyod a francba, ha nem akarsz, egy jó nagy kavarást magadnak :S

2010. márc. 29. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Mivel dicséri a barátodat, szerintem tételezzük fel, hogy kedves akar lenni veled, de az ördög nem alszik alapon légy résen!!!
2010. márc. 29. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a kedves dolog, csak jó taktika....Hidd el. Gondolkozz egy kicsit pasi aggyal.

Az én pasim haverja csak akkor akart csacsogni velem sokat, amikor akart is valamit.

2010. márc. 29. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak??:S Nekem már régebben is nagyon tetszett ez a srác, csak vmi mindig közbejött, és azért nem jöttünk össze.:( De tökhelyes.:S És mivel most újra van netje, mindig fenn lesz msnen, és még ha rám is ír...:S A barátom pedig annyira jó és biztos, hogy nem akarom elcseszni... Dehát olyan helyes az a haver.. és már régóta várok rá..:(:( mit csináljak? letiltani azért mégsem fogom. olyat meg nem bírnék vele csinálni,h nem írok neki vissza vagy ilyesmi.
2010. márc. 29. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Márpedig választanod kell. Pasi, vagy haver. És minél elöbb. Mert ha tényleg nyomul, te fogadod, és kiderül, abból nagy balhé lesz.

1: vagy maradsz a pasiddal, és hagyod a francba, nem beszélgetsz vele, nem találkozol vele.

2: kirugod a pasid, és leszel vele.

De: ha kirugod a pasid miatta, készülj fel, lehet nem lesz jó vele, igy 2 szék közül pad alá.

Pasik furák. lehet most akar valamit, de aztán rájön, hogy mégse ér meg annyit egy nő, hogy a barátságukat feladja, és akkor koppansz.

De lehet örök szerelem, lalalalalal.

Te döntesz.

2010. márc. 29. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
nem jelent semmit h helyes... de minek jöttél össze a mostani baártoddal ha nem is szereted? mert nem szereted igazán ha másra nézel úgy.. szerintem is hagyd a barátod haverját.. elég nagy taplóság lenne
2010. márc. 29. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
hagyjam... de hogy???:S
2010. márc. 29. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem irsz vissza. Ha akarod elmondod neki, hogy nem tartod helyesnek, hogy a barátod barátjával ennyit beszélgetsz.

Ha könnyebb letiltod.

Erősnek kell lenni.

De mindez csak akkor műkszik, ha eldöntöd magadba, mit is /kit is akarsz. Máskülönben nem fog menni.

2010. márc. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!