Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul rám, ha tudja hogy barátom van?
Volt egy nagyon szép barátnőm középiskolában. Magas, vékony, szőke hajú, kék szemű. Minden pasi megfordul utána az utcán típus.
Női szemmel nekem nem nagy szám, de a pasiknak maga a megtestesült álom.
Na mármost neki bőkézzel adott a teremtő a szépségből, de így sajnos lemaradt mikor az észt osztották.
Szegény nagyon kedves, de borzalmasan butus és naiv lány.
Minden pasi szédítette, ha kapcsolatban volt, akkor is nyomultak rá mindenféle gyökerek. Hiába mondtuk neki, hogy nem barátkozni akar a srác, hanem szexelni. Persze nem lépett félre, de zaklatta a csávó és nem vette észre, hogy úgy lehetne leépíteni, hogy nem találkozgat vele és nem írogat neki facebookon.
Persze mikor szakítottak, sikerült megdugnia annak a nyomoréknak, aztán persze kapcsolat nem lett belőle. De szerintem azóta is írogat neki, mikor kedve támad egy dugáshoz...
Tanulság: NE beszélgess vele akármilyen kedves. Tiltsd le facebookon, vagy csak soha ne írj vissza mikor rádír, aztán majd megunja. Párod mit szól ehhez? Nem akarja kitépni a szívét? Vagy eltitkoltad előle?
Itt van a kutya elásva.
"úgy gondolhat rám mint egy Istennőre, pedig esküszöm nem vagyok az"
Legyezgeti a hiúságodat, ahogy nyalizik és ő is érzi, hogy nem teljesen veszett az ügy, mivel biztosan adsz neki jeleket. Ha mást nem azt, hogy még mindig beszélsz és találkozol vele a pofátlan nyomulása ellenére.
Jó, de ahogy leírtam, nem feltétlenül úgy indulnak a dolgok, hogy na ebből tuti szex lesz.
Volt olyan is, hogy eljött, aztán ott csábult el.
Szal előfordulhat, hogy te is elmész, de úgy, hogy azt mondod, hogy tuti nem lesz semmi, aztán csak belemész.
A csajomra is "nyomult" egy gyerek, de csak annyi volt, hogy sms-eztek. Mondom, hogy ez nyomul meg hagyja már. Nem, mert ha nekem vannak lánybarátaim, akkor neki is kell fiúbarát. Hozzá teszem, nem találkoztak. Ott lett vége a nagy barátságuknak, hogy a gyerek is elsütötte ezt az együtt alvást.
Mehetsz vele privátban, de továbbra sem fog komolyan venni, mert nem parancsolsz tekintélyt magadnak és az ilyenekre szokták mondani, hogy "elszopják, mint a cukrot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!