Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 45+-os pasi létemre piszokul tetszenek a szép fiatal csajok és legszívesebben szexelnék is velük?
Végigolvastam a kommentáradatot, kérdező, írod, hogy "nem gáz"... akkor minek kérdezed meg, hogy gáz-e? :D
Én sem tudnám elképzelni magam egy 10-20 évvel idősebb pasival. Apakomplexusom sincs, aranyásó sem vagyok,így szépen megmaradok a saját korosztályomnál.
26N
Nem gáz:D
Szerintem ez annyira normális mint fán a levél:'D
Engem elég gyakran megnéznek maguknak a 40-es pasik, pedig csak 20 éves vagyok és ami még félelmetesebb, hogy maximum 15-16 évesnek néznek ki💋👌
Én speciál jobban örülök ha ők bámulnak meg mint egy 18 éves pasi..
Nekem azóta tetszenek a szép fiatal csajok, mióta a élek és elkezdtek érdekelni a nők. Azóta sem változott az ízlésem (Miért is változott volna? Ki akar egyszer csak aszott szilvát majszolni a hamvas barack helyett).
40F
A kérdés:
"Szerintetek gáz ha 45+-os pasi létemre piszokul tetszenek a szép fiatal csajok és legszívesebben szexelnék is velük?
Olyan mintha második fiatalságomat élném át"
A kérdező kommentje:
"Bocsi de szerintem inkább te ásd el magadat. Semmi rossz nincs ebben"
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!