Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 45+-os pasi létemre piszokul tetszenek a szép fiatal csajok és legszívesebben szexelnék is velük?
Figyelt kérdés
Olyan mintha második fiatalságomat élném át2016. jún. 2. 17:29
51/71 anonim válasza:
Itt senki nem követelőzött, ha rám gondolsz ( #49) csak elmagyaráztam annak aki nem érti. Az egy dolog hogy szerintem így van, mások szerint meg nem.
52/71 anonim válasza:
Szerintem ez nem gáz,általában az idősebb férfiaknak jobban bejönnek a fiatalabb nők,de én inkább azt tapasztalom,hogy ezt a lányok nem nagyon viszonozzák.Nem igaz,hogy sok tizen meg huszon évesenek bejönnek az idősebbek.Nekem egy ilyen barátnőm van,aki mindig 10 évvel idősebbekkel kezd ki ilyen fiatalon,de azok mind több éves kapcsolatok és egyáltalán nem a pénz miatt van a pasikkal,mivel eddig egyiknek sem volt pénze:D Én ha magamból indulok ki biztos nem kezdenék ki idősebbel,de fiatalabbal sem.Nálam max. 2-3 év korkülönbség az,ami még belefér,de egy 30-40 évessel már semmiképp nem jönnék össze,mert nem ugyan ott tartana az életünk és már a gondolat is taszít,hogy egy negyvenes kb.az apám lehetne.Viszont te nem vagy gáz kérdező,remélem találsz olyan lányt,aki ezt viszonozza majd. 22/L
53/71 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2016. szept. 27. 23:53
54/71 anonim válasza:
En csak kozeledek a 30 hoz de nekem is a fiatal lanyok jonnek be
55/71 anonim válasza:
36/F vagyok nekem csak a 18 alatti lányok jönnek be
56/71 anonim válasza:
Mert egy korodbeli nőnél esélyed sincs.
57/71 anonim válasza:
Biztos kispö--csüek...a fiatal lanyoknak aztan fel sem tunik azert naluk keresgelnek. :D
58/71 anonim válasza:
Miért, a fiatal lányok nem tudják, mekkora egy farok?
Hála az internetnek, ha kíváncsiak, bőven tudnak tájékozódni.
60/71 anonim válasza:
Sajna 40+ os férfiként nekem is a fiatal lányok jönnek be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!