Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 45+-os pasi létemre piszokul tetszenek a szép fiatal csajok és legszívesebben szexelnék is velük?
Csaj vagyok, volt 30 éves pasim, és ha a szexet emelném ki tőle....
Egy 40es csávohoz már nem is biztos hogy lenne kedve, nem azért mert a volt pasimmal szar lett volna sőt... nagyon nagyon jo volt.. Csak mivel idősebb volt kezdetét vette a:
-Fáradt vagyok
-Lusta vagyok
-Annyi nővel voltam már nekem nem olyan nagy dolog a szex
-Szex közben hamar kifárad
-Nem elégszer kívánta...(2hetente)
......
Stb stb de az már egyéni dolgai de a fentebb felsoroltak szerintem elég kedv rombolok hogy még egyszer ennyivel idősebbel ne kezdjek... Nem hogy 40+al.....
19L
Hmm érdekes amúgy nagyon sok helyről hallom ezt. Szerintem nem gáz én még csak 21 éves vagyok, de imádom a 15-16-17 éves lányokat:D
Addig kell kihasználni ezt, ameddig tudja kedves kérdező! :D
ne vedd sértésnek, de esetleg most éled a 40-es pasik kapuzárási pánikját vagy mindig is fiatalabb csajok jöttek be?
ha az utóbbi akkor egészségedre, csináld amíg lehet 😄
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!