Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bármely 40es házas férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármely 40es házas férfi ellen tud állni egy magát felajánlkozó fiatal 20on éves lány 'csábításának'?

Figyelt kérdés

2016. jún. 2. 01:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudnék ellen állni. Várom a jelentkezőket. :)
2016. jún. 2. 10:53
 22/35 anonim ***** válasza:
78%
sajnos amit látok az utcán az az hogy nem tud ellenálni neki a többség...
2016. jún. 2. 10:56
 23/35 anonim ***** válasza:
92%
23, hol van ez a hely, ahol az utcán rávetik magukat a 20-as csjokra? és még hagyják is. komolyan érdekel!
2016. jún. 2. 11:00
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

#23:

Tehát ha te látsz az utcán egy negyvenes pasit, egy huszas nővel, akkor biztosan meg tudod állapítani ránézésre, hogy az egy nős pasi, akit a lány elcsábított és nem mások a körülmények, vagy a történés. Mondjuk nem a lánya, mondjuk nem a pasi csábította -e el, vagy egyszerűen nincs közöttük semmi, hanem egészen más okból mutatkoznak együtt ...

2016. jún. 2. 11:06
 25/35 anonim ***** válasza:
45%

Nem, nem. Nem lehet mas valasz! Csak az az egy lehetoseg van, hogy ez perverz ferfi mocskosul kihasznalja szegeny lanyt.

Valoszinuleg meg is eroszakolja. Ki tudja. A ferfiak ilyenek, nem? Ezt latni az utcan MINDENHOL, MINDIG.

2016. jún. 2. 11:26
 26/35 anonim ***** válasza:
15%

Igen!

Jelen! En mivel nem is szeretem a noket a fiatalabb koromban altaluk elszenvedett megalaztatas miatt igy siman elhajtom ha probalkozik barmilyen koru no nalam!

Egy 20 koruli meg gyerek hozzam...

2016. jún. 2. 11:32
 27/35 anonim ***** válasza:
10%

#26:

Rosszul értelmezed, a szemét kis bakfisok csábítgatják a tisztes családapákat, hogy kapcsolatokat, családokat, zúzzanak szét, hogy gyerekek félárván nőjenek fel és mindezt azért, mert a szűk, kis nedves puncikájuk kívánja az érett lőcsöt :-P

2016. jún. 2. 11:37
 28/35 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem se sokan állnának ellen ,mint ahogy én sem! A tiltott gyümölcs mindig finomabb..!
2016. jún. 2. 12:13
 29/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom nem volt még rá példa.

Kipróbálnam! Jelentkezők??

2016. jún. 2. 12:39
 30/35 anonim ***** válasza:
96%

Nő és nő között is akkora a külömbség mint auto és auto között... Új Dachia Logan VS 3 éves Ferrari F430 melyiket vinnéd el ingyen?

20 éves nő aki iránt nem fordulnak meg az utcán VS olyan 50 éves nő aki miatt autobalesetek vannak az utcán olyan fullosan jól néz ki?

Én jelenleg 27. évemet töltöm kapcsolatban élek házas vagy 2 gyerekem van! Szétenné elöttem egy 20 éves a lábát merevedés nélkül tovább bírnék menni még ha szétenné egy fullos 35 éves nő a lábát lehet nem birnék tovább sétálni.... Egy nő 25-30 éves kora között válik nővé. elötte csak bimbódzó test ami körbeveszi én a gyümölcsöt szeretem nem az éretlen zöld cseresznyét...

Lehet ha mondjuk a kérdést így tetted volna fel: egy 50-60 éves házas férfi 30-40 éves kapcsolat után ellen tudna állni egy 20 éves nő egyszeri kaladjának? arra válaszom lehet az lett volna hogy nem de egy 40 es férfi kétlem hogy tanitani akar...

2016. jún. 2. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!