Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármely 40es házas férfi ellen tud állni egy magát felajánlkozó fiatal 20on éves lány 'csábításának'?
Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 01:49
11/35 anonim válasza:
En biztos nem tudnek :)
Bar ez biztos azert van, mert nem is akarok :P
12/35 anonim válasza:
A gerincesebbje igen. A többi az meg féreg, akik kapuzárási pánikban, és önértékelési gondokkal küzdenek. És a fiatal kiscsaj azért kell nekik, mert velük akarják növelni az egójukat, önbizalmukat, mivel a generációs különbségek miatta szexen kívül mást úgysem tudnak velük kezdeni..Vagy annyira primitívek, h még 40-es éveikre sem jöttek rá, h a szexnél vannak fontosabb dolgok is az életben. Ezt persze azokra a 40-esekre értem, akik még házasok is mellé.
13/35 anonim válasza:
Azért a kapuzárási pánikról nemcsak a férfiak tehetnek ám...
14/35 Scav válasza:
Attól, hogy otthon vár az ebéd, néha meugorhatunk a mekibe.
15/35 anonim válasza:
Én a "bármely"-t nem értem a kérdésedben. Már csak azért sem, mert :Bármely 40es házas férfi ellen tud állni "bármely" magát felajánlkozó fiatal 20on éves lány 'csábításának'?
16/35 anonim válasza:
Amíg házas voltam, addig ellenálltam ... most már viszont nem is akarok :-D
17/35 anonim válasza:
Nem az számít, hogy 20-on éves. Legalábbis nálam nem. Alapvetően ellen tudok állni, de nem mondanám, hogy ez mindig minden körülmények között menne. Biztos lenne olyan nő(lehet akár 40es is) akire egy bizonyos helyzetben, ott és akkor nem tudnék nemet mondani. 38F
18/35 anonim válasza:
Nem mindegyik . Èn találkoztam már olyan házas férfival ,akit lehetetlen elcsàbìtani. Pedig olyan jól nèz ki,de dolgozom az ügyön ,hogy èn legyek az 1.aki elcsábìtotta őt. Istenem olvadok ,ha meglátom őt. De az ilyen fèrfi ritka 10-ből 1 ha ilyen.
19/35 anonim válasza:
Jajj, ezek a mocskos feher orszagok. Tele vannak agressziv him allatokkal. Senki sincs biztonsagban!
-Hide your wife, hide your husband 'cause they are raping everybody out here!
En 30 vagyok, felolem azzal probalkozhat amivel akar. Siman ellent tudok neki allni es szeretnem szinte mindenki.
20/35 anonim válasza:
Ellen tudnának, viszont sokan nem akarnak. A hűség döntés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!