Mit ajánlotok szőrtelenítés ellen fiatal fiúnak?
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, és az elmúlt időben megnött a hátamon, a hasamon és a felső testemen a szőr. Ezek közül csak a hát szőr zavar, a többi már nem annyira, hiszen ott nem olyan vészes.
Nos az lenne a kérdésem, hogy mit tudok tenni azért, hogy eltávolitsam a szőrt a hátamról? Nagyon zavar már, föleg, hogy itt a strandszezon és nem nagyon merek elmenni póló nélkül sehova.
Szinte már bármire hajlandó lennék ha legalább ideiglenesen kezelhető lenne.
Elöször borotvával szerettem volna levitetni, de rájöttem hogy nem túl jó ötlet, szóval inkább megkérdezlek titeket hátha kapok valami jó választ rá :D
Az egyik megoldás, hogy elmész legyantáztatni szalonba. Ez hosszabb távú megoldás, egy darabig nem fog visszanőni, viszont nem kellemes érzés.
A másik az ez:
A képen látszik, hogy van hozzá egy hosszabbító kar, amibe bele tudod pattintani, és tudod vele a hátad borotválni. A hosszabbítót még sosem használtam, mert nekem a hátamon nincs szőr, de amúgy a borotva maga szerintem minden férfi fiókjában ott kellene, hogy legyen, én már a harmadikat használom az utóbbi olyan tíz évben, mert amikor párévente az aksi elkezd meghalni, mindig veszek egy újat. Mellkasra, hasra kiváló, de az ütőkártyája az az intim területek nyírása. Semmi mással nem mennék a heréimnek még a közelébe sem, de ez úgy van kitalálva, hogy mindenhol tudd használni, de tényleg mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!