Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya dolog hitegetni egy nőt szerelemmel csak azért, hogy megfektessem?
12-esnek van nagyon nagyon igaza!
Most lehet ezt gondolod, de lehet 1-2 év múlva úgy beleszerelmesedsz egy lányba, hogy aludni sem bírsz és ha az a csaj kihasznál, akár testileg, akár érzelmileg, akár anyagilag, akár máshogy az nagyon fog fájni. És nagyon csúnya dolog a másik érzelmeivel játszani.
Akkor ha már csak szexet akarsz, akkor keress egyéjszakás kalandokat kedvelő lányokat, manapság úgyis akad
Alrxnek igaza van.
Még a legnagyobb qrvák is elvárják, hogy szüzként kezeljék őket. Ha őszintén megmondod hogy dughatnátok párszor még ők vannak felháborodva.
Annyi lotyó van, miért a normális lányokkal baszol ki?
"#3 Én annak csak örülnék."
Persze, örülnél neki, ha belezúgnál egy lányba, és otthagyna a faxba. Kívánom, hogy történjen meg veled, aztán irkálj ilyeneket. Előbb-utóbb visszanyal a fagyi.
Attól mert egy lány elvárja az őszinteséget, még elvárhatja azt is, hogy ne csak dugásra kelljen, a kettő miért zárja ki egymást?
Ha neked kritérium, hogy ne legyen a lány ribi, és letagadná, hogy végigment rajta a fél város, mert meg akar téged kapni, akkor gondolom te lennél a világ legfelháborodottabb embere, hogy hazudott és átcsapott egy lány.
# 28
Mondjuk rajtam még egy pasi sem. Persze itt a frusztrált szűzfiúk nagyon tudnak általánosítani.
Barátom volt már, de nem feküdtem le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!