Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya dolog volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csúnya dolog volt elmenni vele csak azért moziba, mert nem volt más?

Figyelt kérdés

Nem volt kivel elmennem az új Amerika kapitány filmre, és az egyik fiú ismerősöm, akiről tudom, hogy többet akarna, elhívott. Én meg igent mondtam, mert látni akartam a filmet, de félek, hogy ezt most biztatásnak vette. Egyébként nagyon rendes srác, meg bírom őt, de ennyi. Viszont most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert ez olyan, mintha csak kihasználtam volna őt. Szerintetek ez csúnya dolog volt? Ti elmentetek volna vele a helyemben?

L/20

2016. máj. 28. 23:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
igen, szegény srácot így kihasználd, ilyenek miatt mint te, jutott oda a világ ahol most van..
2016. máj. 28. 23:07
 2/19 anonim ***** válasza:
78%

Egyedül is el lehet menni moziba .

A jegyed remélem nem vetetted még vele.

2016. máj. 28. 23:10
 3/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem kellett volna elmenned vele. Gondolhattad volna, hogy biztatásnak fogja venni. Viszont, ha te valóban nem szeretnél tőle semmit, akkor nem volt szép dolog tőled!

Természetesen nem mentem volna el vele a helyedben.

21/L

2016. máj. 28. 23:11
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Azért mondhattad volna neki, hogy ne várjon semmit, csak egy szimpla filmnézés lesz.
2016. máj. 28. 23:14
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Az volt, mert most majd lehet többet képzel bele a dologba!
2016. máj. 28. 23:26
 6/19 anonim ***** válasza:
87%

simán meg lehetett volna oldani a dolgot úgy, hogy amikor a srác elhív, akkor megmondod neki, hogy szívesen megnézed vele a filmet, mert téged is érdekel, de szigorúan csak baráti alapon.

Én (férfiként) hasonló helyzetben így intéztem volna a dolgot - illetve ezt a fajta intézését várnám el a másik féltől, ha a srác helyében lennék.

Ahogy te csináltad, az tényleg szemét dolog volt a sráccal szemben.

2016. máj. 29. 00:05
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Meg kellett volna mondanod neki, hogy csak barati alapon mesz el vele.

Kulonben meg a heten egyedul neztem meg az uj X-Ment, es nem lett tole semmi bajom. Egy rakat ember jar egyedul moziba, es inkabb elmegyek egyedul, mint hogy ugy kelljen kenyszeritenem valakit. :D

23N

2016. máj. 29. 00:44
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem volt szemétség. Nem csak azok mennek együtt moziba, akik valamit akarnak a másiktól.
2016. máj. 29. 00:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Van valami új szabály, hogy minimum kettesével lehet csak moziba menni?
2016. máj. 29. 01:01
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

amúgy jah,van ilyen szabály,mert szombat este odatoppantani egyedül amikor csak párok vannak ott eléggé cink.

én is csináltam ilyet többször.

nem volt csajom,úgyhogy elvittem valamelyik dugipajti lányt mozizni.

viszont az meglepő,hogy csajként érdekelnek téged a képregény feldolgozás filmek,mert én egy ilyen csajt sem ismerek.

2016. máj. 29. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!