Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya dolog volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csúnya dolog volt elmenni vele csak azért moziba, mert nem volt más?

Figyelt kérdés

Nem volt kivel elmennem az új Amerika kapitány filmre, és az egyik fiú ismerősöm, akiről tudom, hogy többet akarna, elhívott. Én meg igent mondtam, mert látni akartam a filmet, de félek, hogy ezt most biztatásnak vette. Egyébként nagyon rendes srác, meg bírom őt, de ennyi. Viszont most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert ez olyan, mintha csak kihasználtam volna őt. Szerintetek ez csúnya dolog volt? Ti elmentetek volna vele a helyemben?

L/20

2016. máj. 28. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
Én gratulálok neked..ezek után szegény srác joggal hiheti azt hogy a nők csak kihasználnak mindenkit..nem tudom hogy vagy képes elszámolni a lelki ismereteddel, mindjuk a magad fajtának úgy sincs.. amúgy ez elég szánalmas is,mivel miért nem tudtál elmenni egyedül a moziba,ha annyira meg akartad nézni? Nem,neked muszáj volt tönkre tenned egy másik embert is ehhez..én egy ilyen alattomos húzás után biztos tisztáznám vele a helyzetet(ha már volt gerincem ezt megtenni vele, akkor legyen ahhoz is hogy megmondom neki a szitut).. így csak szimplán baleknak fogja érezni magát,de jó eséllyel tanul az esetből,ès túlteszi magát rajtad..
2016. máj. 29. 08:09
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Gondolom ő vette a mozijegyedet is :DDDDDD
2016. máj. 29. 09:04
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Remélem, hogy annyi eszed volt,hogy előtte tisztázd vele,hogy csak, mint barát szeretnéd,hogy elkísérjen moziba! Sejtem, egyébként, hogy ilyen beszélgetés nem volt köztetek.
2016. máj. 29. 09:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem van ténylegesen fiú barátom akivel voltam már 2x moziban, kettesben, de nekünk olyan a kapcsolatunk hogy soha nem is merült fel, hogy összejöjjünk.

viszont ha ő reménykedik te meg csak megkérdezted hogy 'eljössz velem moziba?' akkor veheti randinak és átbäszásnak. remélem legalább nem engedted hogy fizessen.

amúgy nyugodtan elmehetsz egyedül is moziba, a film alatt a sötétben tökmindegy.

2016. máj. 29. 13:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem, a jegyet nem ő fizette, csak a popcornt meg a kólát. De mondtam, hogy azt sem kell, de ő ragaszkodott hozzá. Az viszont igaz, hogy külön nem mondtam, hogy csak és kizárólag barátként megyünk el, de egyszer már mondtam, hogy én barátságnál többet most nem akarok, ő meg azt mondta, hogy oké, megértette. Hát gondoltam akkor minden rendben..

Egyedül moziba menni meg szerintem nagyon gáz, meg teljesen más, mikor ott van valaki melletted, és együtt nevettek, meg együtt izgultok, meg utána ki tudjátok beszélni a filmet. :)

2016. máj. 29. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szokták ezt megérteni... 10ből 9 esetben biztos nem. Plán ha erősködik hogy ő vegye a kaját akkor randinak vette.
2016. máj. 29. 17:32
 17/19 anonim ***** válasza:

"Egyedül moziba menni meg szerintem nagyon gáz"

Miért? Otthon se szoktál leülni egyedül filmezni? Kb ugyanaz, csak nagyobb a képernyő :D Én simán elmentem a Deadpoolra egyedül, és marha jól szórakoztam.

Egyébként ha már tisztáztátok, hogy nem lesz több köztetek, akkor szerintem nem gáz.

22L

2016. máj. 30. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

de nem szombat este mentél utolsó,mint a kérdező.

szombat este a mozi az egy randihelyszín és csak párokat fogsz ott látni.

ha többi napon mész abban semmi nincs.

2016. máj. 30. 16:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:46

Ki a bánatot érdekel, hogy más mit csinál? Felőlem mások randizzanak csak, én meg nézem a filmet, hiszen azért megyek oda, azért fizetek. :D épp most szombaton este voltunk moziban a párommal és nem csak párokat láttunk, volt több egynemű haveri társaság is, meg voltak egyedül is páran, meg szülő a gyerekkel, stb... Nem tudom hova jártok moziba, hogy ott CSAK szerelmespárokat látni :D

2016. máj. 30. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!