Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csúnya dolog volt elmenni vele csak azért moziba, mert nem volt más?
Nem volt kivel elmennem az új Amerika kapitány filmre, és az egyik fiú ismerősöm, akiről tudom, hogy többet akarna, elhívott. Én meg igent mondtam, mert látni akartam a filmet, de félek, hogy ezt most biztatásnak vette. Egyébként nagyon rendes srác, meg bírom őt, de ennyi. Viszont most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert ez olyan, mintha csak kihasználtam volna őt. Szerintetek ez csúnya dolog volt? Ti elmentetek volna vele a helyemben?
L/20
nekem van ténylegesen fiú barátom akivel voltam már 2x moziban, kettesben, de nekünk olyan a kapcsolatunk hogy soha nem is merült fel, hogy összejöjjünk.
viszont ha ő reménykedik te meg csak megkérdezted hogy 'eljössz velem moziba?' akkor veheti randinak és átbäszásnak. remélem legalább nem engedted hogy fizessen.
amúgy nyugodtan elmehetsz egyedül is moziba, a film alatt a sötétben tökmindegy.
Nem, a jegyet nem ő fizette, csak a popcornt meg a kólát. De mondtam, hogy azt sem kell, de ő ragaszkodott hozzá. Az viszont igaz, hogy külön nem mondtam, hogy csak és kizárólag barátként megyünk el, de egyszer már mondtam, hogy én barátságnál többet most nem akarok, ő meg azt mondta, hogy oké, megértette. Hát gondoltam akkor minden rendben..
Egyedül moziba menni meg szerintem nagyon gáz, meg teljesen más, mikor ott van valaki melletted, és együtt nevettek, meg együtt izgultok, meg utána ki tudjátok beszélni a filmet. :)
"Egyedül moziba menni meg szerintem nagyon gáz"
Miért? Otthon se szoktál leülni egyedül filmezni? Kb ugyanaz, csak nagyobb a képernyő :D Én simán elmentem a Deadpoolra egyedül, és marha jól szórakoztam.
Egyébként ha már tisztáztátok, hogy nem lesz több köztetek, akkor szerintem nem gáz.
22L
de nem szombat este mentél utolsó,mint a kérdező.
szombat este a mozi az egy randihelyszín és csak párokat fogsz ott látni.
ha többi napon mész abban semmi nincs.
ma 16:46
Ki a bánatot érdekel, hogy más mit csinál? Felőlem mások randizzanak csak, én meg nézem a filmet, hiszen azért megyek oda, azért fizetek. :D épp most szombaton este voltunk moziban a párommal és nem csak párokat láttunk, volt több egynemű haveri társaság is, meg voltak egyedül is páran, meg szülő a gyerekkel, stb... Nem tudom hova jártok moziba, hogy ott CSAK szerelmespárokat látni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!