Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog megváratni a másikat?
Kettes azt mondja, hogy blaaablablaaaablaaaa, gib mir noch zeit blabla blaaaa
A lényeg azonban az, hogy nagyon durván jó partinak kell lenned ahhoz, hogy ma valaki várjon rád hónapokig.
Kérdezd meg magadtól, hogy az vagy-e.
Beszéld meg a sráccal,remélhetőleg megértő lesz.
Sőt,ha tényleg kedvel,akkor nem 1-2 héten fog múlni a dolog.
Addig is pettingeljetek ezerrel,gondolom az belefér,nem?
Szerintem ezzel semmi gond. Én férfiként mondom, hogy nem dugni kell már a harmadik randi után, hanem a megismerésre fordítani a hangsúlyt.
A jó szex sajnos elfedhet problémákat. Az elején megismerni kell a másikat és ha még úgy is minden klappol, akkor mehet a menet! :)
Dehogy kegyetlenség. Az a sz-r, ha azért fekszel le valakivel, mert sürgetve érzed magad. Nekem van olyan ismerősöm, aki 9 hónapig nem feküdt le a párjával, pedig egyik se volt már szűz.
Csak azért ne feküdj le senkivel, mert a másik esetleg nem bír magával. Ha komolyan gondolja, akkor vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!