Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen körülményekkel felejtős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen körülményekkel felejtős a dolog?

Figyelt kérdés

Már lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az a gondom, hogy bár már több mint egy éve szakítottak, mégis időről időre, sőt, mostanában kifejezetten gyakran szóba kerül az exe. Hogy ő ezt így szerette, úgy csinálta, amúgy várta el stb. Mindig mondom, hogy engem eszméletlenül irritál ha róla van szó, elvégre senki sem rajong az exekért. Mindig bocsánatot is kér, és megígéri hogy többet nem fordul elő, de csak nem sikerül betartania.

Most telt be a pohár, elgondolkodtam a szakításon. Mikor szex közben azt mondja hogy imádta az exe arckifejezését mikor az elélvezett. Meg hogy megjegyzi, hogy vele szerette a kutyapózt, velem meg nem annyira, mert nem olyan jó a seggem. Otthagytam a 3,14csába. Úgy érzem így nem lehet közös jövőt tervezni, ő teljesen a múltban ragadt. Lehet hogy még mindig azt a lányt szereti, lehet hogy nem, de nekem ebből elegem lett.

Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Az el nem múló érzelmek lehetnek a háttérben?

19L

2016. jan. 30. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen, mi van a háttérben. A pasi egy tuskó. Hagyd a g*cibe!

Én ezt soha nem tűrném el senkinek. Menjen az exéhez vagy akihez akar.

20/N

2016. jan. 30. 14:24
 2/11 RRR ***** válasza:
100%

ez egy bunkó és szereti még az exét,benned is azt keresi

rúgd ki a francba ez nem szeret téged,ez kínozni fog lelkileg és elcseszi az önbecsülésed...

2016. jan. 30. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Felejtős, ha 1 év alatt nem sikerült elfelejteni az exét, és TÉGED megszeretnie, akkor keress inkább egy olyan férfit, aki TÉGED szeret.

Szerintem kapcsolat függő a srác, és ahelyett, hogy "elgyászolta" volna az előző kapcsolatát, inkább belemenekült a veled való kapcsolatba.

26L

2016. jan. 30. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Dobd ki minél előbb! Nem érdemel meg téged.
2016. jan. 30. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
19 évesen közös jövőt tervezni... :DDDDDD
2016. jan. 30. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
.... Mekkora paraszt, már bocsánat. Dobd ki, nem érdemel meg téged, valószínűleg még mindig az exére veri esténként.
2016. jan. 30. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:

nagyon hamar szakíts vele, nem éri meg, hogy miatta szenvedj, a srác még mindig az exéért van oda, és bocsi, hogy ezt kell mondanom, de te csak egy pótlék vagy a számára. fel a fejjel, találsz nála sokkal jobbat

21L

2016. jan. 30. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Bizony, felejtős.

Még nem lépett túl az exén, ráadásul bunkó is.

2016. jan. 30. 15:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ezt nem tűrném az tuti!

Dobd és keress egy normalisat

2016. jan. 30. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
látod, hogy nem is kellesz neki, mi a kérdés...
2016. jan. 30. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!