Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen körülményekkel felejtős a dolog?
Már lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az a gondom, hogy bár már több mint egy éve szakítottak, mégis időről időre, sőt, mostanában kifejezetten gyakran szóba kerül az exe. Hogy ő ezt így szerette, úgy csinálta, amúgy várta el stb. Mindig mondom, hogy engem eszméletlenül irritál ha róla van szó, elvégre senki sem rajong az exekért. Mindig bocsánatot is kér, és megígéri hogy többet nem fordul elő, de csak nem sikerül betartania.
Most telt be a pohár, elgondolkodtam a szakításon. Mikor szex közben azt mondja hogy imádta az exe arckifejezését mikor az elélvezett. Meg hogy megjegyzi, hogy vele szerette a kutyapózt, velem meg nem annyira, mert nem olyan jó a seggem. Otthagytam a 3,14csába. Úgy érzem így nem lehet közös jövőt tervezni, ő teljesen a múltban ragadt. Lehet hogy még mindig azt a lányt szereti, lehet hogy nem, de nekem ebből elegem lett.
Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Az el nem múló érzelmek lehetnek a háttérben?
19L
Amit leírtál, az szerintem nem szimplán csak arról szól, hogy még nem dolgozta fel a szakítást az exével, hanem arról is, hogy egyrészt az érzelmi intelligenciával is vannak komoly kihívásai, másrészt - finoman szólva - nem tisztel téged, ami alapja lenne egy normális párkapcsolatnak.
"Mikor szex közben azt mondja hogy imádta az exe arckifejezését mikor az elélvezett. Meg hogy megjegyzi, hogy vele szerette a kutyapózt, velem meg nem annyira, mert nem olyan jó a seggem."
Én kifejezetten nyugodt természetű embernek tartom magamat, de biztos, hogy ha nekem mondott volna valaha ilyesmit a barátom, hogy az első ilyen megjegyzése után elgondolkoztam volna azon, hogy mit keresek mellette, elkezdtem volna szép lassan felöltözni, és ott és akkor elköszöntem volna tőle egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!