Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pszichés dolog lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichés dolog lehet, hogy óvszerrel nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Ha óvszert használunk nem tudok elmenni, nélküle pedig simán 5 percen belül.

Lehetséges, hogy azért, mert kiszárít az óvszer és picit dörzsöl ? Vagy az agyam tiltakozik az óvszer ellen és jobban felizgat, ha érzem a párom ?

Lány vagyok

2016. jan. 29. 03:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is undorító az óvszer én az első szex után gyógyszerre váltottam, mert egyszerűen ha megláttam az óvszer rám jött a rosszul lét.

20/L

2016. jan. 29. 03:27
 2/4 A kérdező kommentje:
én nem szedek fog.gátlót, ugyhogy kutatok vmi más megoldást az óvszer helyett, mert az extra síkos is kiszárít, nélküle nincs semmi gond.. :(
2016. jan. 29. 03:31
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

milyen mas modszer? babamodszer van a gatlon meg az ovszeren kivul

de plusz sikositot is hasznalhatok, vagy abbahagyjatok es nyali-szopi... (aztan ujbol folytat is lehet)

2016. jan. 29. 05:16
 4/4 A kérdező kommentje:
2016. jan. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!