Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Az illetőt én kerestem tali után másnap, majd visszairt, én vissza másnap reggel, utana 2 napig semmi én ráirtam majd tegnap delbe beszeltunk ez azota semmi
de ha nem irtam volna rá napokig nem keresne pedig sokszor online.
vagy én vagyyok hülye hogy beszélnék vele mindennap?
2016. máj. 31. 16:11
1/5 anonim válasza:
Próbáld megosztani a figyelmedet több illető kozott. nekik is jobb igy es neked is
2/5 A kérdező kommentje:
De a többivel nincs meg a közös érdeklődés, és csak a szex miatt keresnének.
2016. máj. 31. 16:38
3/5 A kérdező kommentje:
Azért nem keres kb, mert más lánnyal vagy lányokkal van esténként kb:(
2016. máj. 31. 16:40
4/5 anonim válasza:
Az ilyenek miatt ne búslakodj, engedd el. :) Nem éri meg =))
5/5 anonim válasza:
Nézd a pozitív oldalát. Ha váltott lovakkal megyünk, hamarabb ununk rá az egyes pacikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!