Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti, h nem érdeklem?
Lehet nevetséges a kérdésem, de ez most engem nagyon foglalkoztat.
Nők, ha facebookon folyton lájkolgatjátok egy fiú ismerősötök képeit, az azt jelenti h tetszik nektek? Ha nem vagytok egyébként jóban, csak ismerős.
Illetve ha nem lájkolgatjátok be a képeit, akkor azt jelenti hogy, hidegen hagy titeket a fiú?
Tudom, h nevetséges. Pedig nem is facen élek, de érdekelne ez a dolog. :) Van-e összefüggés ezek a dolgok között.
Válaszokat előre is köszönöm
NEM! Nem föltétlenül tetszik nekem az, akinek "lájkolom" a képeit, és fordítva sem, van olyan, hogy valaki nagyon nem hagy hidegen, mégsem kezdem neki a likeolgatást a képeihez.
Amúgy ez tényleg nem fontos téma, nem kell fennakadni rajta, de ha valakinek az önbizalom problémái miatt zavaró, akkor inkább a saját önbizalmával kellene foglalkoznia, nem pedig a likeokkal, pl. ismerkedni másokkal, ez alapján derül ki igazán, hogy érdekled-e.
pl. szoktam saját érdekes dolgokat posztolni, ami másoknak igazán tetszik, és elismerik, de ettől függetlenül még szoktak beszélni velem az illetők, vagy érdeklődni a milétem felől, volt amikor én is "örvendtem", ha egy szimpatikus valaki jelzett nekem ezen az oldalon, de valahogy ez nem jelenti azt, hogy előre fog minket vinni az ismerkedésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!