Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem lenni ha van barátnője? (barátság extrák érzelemmel )
Szia, én nem hibáztatlak. Csak szeretném, ha választ kapnál a kérdésre, de addig nem kaphatsz választ, amíg a nem jó kérdést teszed fel.
Tudom, hogy a szexnek és a szerelemnek nem mindig van köze egymáshoz, a két dolog külön választható.
Valami miatt, mégis több neked mint, puszta "szeretek vele lenni" barát, különben nem feküdnél le vele. Ha jól érzed magad vele, akkor járjatok moziba, cukrászdába, vagy egyéb más helyre szórakozni, úgy ahogyan a barátok szoktak.
A közös lelkizés még belefér egy baráti kapcsolatba, de az intim együttlét - összebújás, szex, együtt alvás - már nem. Szerintem beszélj vele. Tisztázzátok a helyzetet. Ez így nektek sem jó, és a barátnőjének sem.
Pedig de, szerintem is kihasznál. Akkor van veled, amikor épp hozzád van kedve, és nem a barátnőjéhez. Valójában, őszintén egyikőtöket sem szereti, különben nem lenne képes ezt a kettős játszmát folytatni.
Amúgy meg, ha nem kihasználna és szeretne téged, igazán veled akarna lenni, akkor eleve nem is jött volna össze a csajával, hiszen azt írtad, hogy már ment köztetek ez a dolog, amikor összejöttek. Szerintem csak jó vagy neki egy kis lelkizésre, amikor épp olyanja van, meg felfrissíti veled a szexuális életét, hiszen így két csajjal is szexelhet, mikor milyenje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!