Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú-lány barátságban valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátságban valaki mindig többet akar? Szóval ha vannak fiú barátaim, es én nem érzek semmit irántuk, akkor ok viszont igen? 🤔

Figyelt kérdés

2016. máj. 19. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2016. máj. 19. 17:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ😄
2016. máj. 19. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
De, ha eleinte nem is de egy idő után az egyik fél többet fog
2016. máj. 19. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
van példa ienre
2016. máj. 19. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Fiú általában többet akar, kivéve ha külsőre annyira nem jön be neki a lány.
2016. máj. 19. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fiú legjobb barátommal jól megvagyunk,és nem érez semelyikünk sem többet.:DD
2016. máj. 19. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy gondoltam, hogy van fiú-lány barátság egészen addig, amíg bele nem szerettem egy lány barátomba. Több, mint 1 éve nem beszélünk, de még mindig szeretem. Ha te nem érzel semmit sem, akkor az nem jelenti azt, hogy ők szeretnek téged. Viszont egy idő után kedvelni fognak, ha nincs olyan lány az életükben, akit teljes szívvel szeretnek.
2016. máj. 19. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy fiú barátom van... 11 éve... Legutoljára óvodában volt annyi köztünk hogy megpuszilt mikor Elment haza 😂

Azóta is jóban vagyunk de se ő se én nem érzünk többet.

Tehát nem feltétlen érez többet az egyik fél... Lehet szimpla barátság is.

2016. máj. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!