Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nincs kivel egyedül ellehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atraktra kérdése:

Ha nincs kivel egyedül ellehet menni bulizni? Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Lány vagy fiú vagy? Miért nincs kivel?
2016. máj. 28. 21:57
 2/10 A kérdező kommentje:
mert a barátaim Pestre költöztek
2016. máj. 28. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer olyan volt, hogy elmentem megtankolni a kocsit, aztán hazafelé menet leintett egy haverom a kocsma előtt.

Megálltam, ittam is, aztán ő végül lelépett én meg elmentem még Wc-re.

Mire kijöttem bejött egy rakás nő, leánybúcsúztak.

Magukkal rángattak, kocsi maradt a kocsma előtt(amúgy egy elég igényes hely) és elmentem velük.

Jó buli volt, be is csajoztam:D

2016. máj. 28. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem baromi jó egyedül bulizni.Tök szabad vagy olyankor. És ismerkedni is könnyebb.
2016. máj. 28. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Férfiként igen, nagyon is.

Sokkal jobb az akkori szabadság. Gondolj bele, ha megijedsz valamitől akkor általában amúgy is visszahúzódsz a barátaidhoz egy buliban. De ha magadban vagy muszáj folyamatosan ismerkedni, kezdeményezni.

Úgyhogy nőkkel való ismerkedés szempontjából nagyon is megéri egyedül menni bulizni

2016. máj. 29. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
es ha egy nöröl van szo mit gondoltok az ö helyzeteröl? :)
2016. máj. 29. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg száz feletti nővel beszéltem már erről az életemben.

Egyikük sem mondta, hogy egyedül szívesen menne bulizni. Sőt, a legtöbb ha felhoztam hogy én jártam már férfiként egyedül bulizni, elkezdett arra gondolkodás nélkül kifogásokat felhozni hogy "de hát ő lány, ezért nem jár egyedül bulizni"

Az életemben egy nőt sem hallottam még, aki azt mondta volna hogy ő szívesen menne egyedül is bulizni

Amit teljesen meg is értek. A nők és a férfiak nem egyformák. Ezzel semmi gond nincs és ezt elfogadom.

2016. máj. 29. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
en irtam a 6-os kerdest csak nökent kivancsi voltam h mi a velemenye masoknak...nekem azert esik nehezemre elmenni egyedül mert ugye tarsasagban a buli mindig jobb meg tök kinos lenne egyedül ülnöm egy asztalkanal egy pohar italt szorongatva es nyilvan egy idö utan ugyis leszolitana vki de esküszöm kiprobalom a közeljövöben :D
2016. máj. 29. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:

8:

Látod ez a különbség a nők és férfiak között.

Én férfiként elmegyek bulizni és nekem jó, mert én vagyok az aki odamegy másokhoz és megszólít ismeretlen lányokat. Sosem vagyok egyedül egy asztalnál egy itallal a kezemben. Miért? Mert én vagyok aki odamegy másokhoz. A lányok nem szoktak nekik tetsző fiúkhoz odamenni kezdeményezni. És erre mondom hogy ezzel nincs semmi baj, a két nem különböző ezekben a dolgokban.

Semmi baj ha a nők sosem járnak egyedül bulizni, mert úgy sem fognak odamenni nekik tetsző férfiakhoz kezdeményezni, úgyhogy ez felesleges is :D

2016. máj. 29. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen es mi van akkor ha mar ugysincs meg ez a rend hogy csak a ferfi udvarolhat es csak o mehet oda es csak o teheti meg az elso lepest stb...mi nok is fognank magunkat es igenis odamennenk a nekunk tetszo ferfihoz? Nyilvan nem nezne ugymond jo szemmel azt gondolna hogy egy ri...nc mert hogy odaadja magat holott lehet errol szo sincs de meg eselyt sem adtak neki hogy megismerjek...
2016. máj. 30. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!