Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs kivel egyedül ellehet menni bulizni? Próbálta már valaki?
Nekem egyszer olyan volt, hogy elmentem megtankolni a kocsit, aztán hazafelé menet leintett egy haverom a kocsma előtt.
Megálltam, ittam is, aztán ő végül lelépett én meg elmentem még Wc-re.
Mire kijöttem bejött egy rakás nő, leánybúcsúztak.
Magukkal rángattak, kocsi maradt a kocsma előtt(amúgy egy elég igényes hely) és elmentem velük.
Jó buli volt, be is csajoztam:D
Férfiként igen, nagyon is.
Sokkal jobb az akkori szabadság. Gondolj bele, ha megijedsz valamitől akkor általában amúgy is visszahúzódsz a barátaidhoz egy buliban. De ha magadban vagy muszáj folyamatosan ismerkedni, kezdeményezni.
Úgyhogy nőkkel való ismerkedés szempontjából nagyon is megéri egyedül menni bulizni
Valószínűleg száz feletti nővel beszéltem már erről az életemben.
Egyikük sem mondta, hogy egyedül szívesen menne bulizni. Sőt, a legtöbb ha felhoztam hogy én jártam már férfiként egyedül bulizni, elkezdett arra gondolkodás nélkül kifogásokat felhozni hogy "de hát ő lány, ezért nem jár egyedül bulizni"
Az életemben egy nőt sem hallottam még, aki azt mondta volna hogy ő szívesen menne egyedül is bulizni
Amit teljesen meg is értek. A nők és a férfiak nem egyformák. Ezzel semmi gond nincs és ezt elfogadom.
8:
Látod ez a különbség a nők és férfiak között.
Én férfiként elmegyek bulizni és nekem jó, mert én vagyok az aki odamegy másokhoz és megszólít ismeretlen lányokat. Sosem vagyok egyedül egy asztalnál egy itallal a kezemben. Miért? Mert én vagyok aki odamegy másokhoz. A lányok nem szoktak nekik tetsző fiúkhoz odamenni kezdeményezni. És erre mondom hogy ezzel nincs semmi baj, a két nem különböző ezekben a dolgokban.
Semmi baj ha a nők sosem járnak egyedül bulizni, mert úgy sem fognak odamenni nekik tetsző férfiakhoz kezdeményezni, úgyhogy ez felesleges is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!