Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 1 kislányával egyedül maradt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 kislányával egyedül maradt apának, mennyi esélye van nálatok lányok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
45%

Nem zavar, úgyse ott találkozunk ahol a gyerek van. Az ő magánélete.

Ha rossza kategória és kapcsolatra, akkor semennyi. Saját sem kell, nem hogy másét elviselni.

2016. máj. 21. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Engem nem zavarna sehogy. Szeretema gyerekeket. Nekem is van egy lányom. Szerintem sziper hogy gondoskodó apuka vki ;) 22/N
2016. máj. 21. 22:32
 3/7 Orfeus ***** válasza:

Ugyan így jártam, nekem kisfiam van. Én úgy vettem észre hogy az idősebbek akik tudják tolerálni, a fiatalok nem, megijednek a felelőségtől, ami természetesen érthető egyébként.

Csak kellemetlen hogy ismerkeni kb nem lehet, pedig világ életemben sporoltam, és a lányok szerint jóképű vagyok, de mindegy mert van már gyerekem.

Elég lehangoló.

23F

2016. máj. 22. 06:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Semennyi. Néha a háziállataimtól is agyfaszt tudok kapni, hogy mennyit kell velük foglalkozni, nem kell a nyakamba még egy gyerek is. Amúgy se szeretem őket, maradjanak csak távol tőlem a gyerekek az apjukkal együtt.

21/L

2016. máj. 22. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó te jobb is ga nem szaporodsz.
2016. máj. 23. 04:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy ide jutott a világ. Az oké ha fiatalon valaki nem akar gyereket. De ezek a vélemények példán aluliak. 22/N
2016. máj. 23. 18:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Természetesen normál kapcsolatban élő férfi,vagy is férj vagyok egy 4 hónapos kislánnyal,és induló vállalkozással,és feleséggel. Egyszerűen érdekelt a kérdésre a válasz!!!
2016. máj. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!