Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atraktra kérdése:
Milyen egyedül elmenni bulizni?
Figyelt kérdés
Nem gáz?A haverjaim most dolgoznak, de nekem nagyon mehetnékem van, de egyedül még sose voltam2016. máj. 21. 21:34
1/7 anonim válasza:
Hát ha jól nézel ki még lehet valami csajt is összeszedsz:D szerintem ne hagyd ki. Aztán mindent bele
2/7 anonim válasza:
Az attól függ milyen személyiség vagy. Ha közvetlen, könnyen barátkozós, akkor nem vészes, mert könnyen beszédbe elegyedhetsz valakikkel, és lesz társaságod.
Ha viszont zárkózottabb, befelé fordulóbb vagy, akkor elég szar lesz társaság nélkül menni. Legalábbis nekem elég szar volt, amikor egyedül mentem.
3/7 anonim válasza:
Gyere Vásárútra,réteshúzó van😂 nem leszel egyedül😂
4/7 anonim válasza:
Dehogy gaz,gondolj bele te gaznak nezed az ilyen embereket? Amugy semmi sem gaz ha onbizalommal csinaljak:)
5/7 anonim válasza:
Ha Bp.-en vagy mehetünk együtt. :D
6/7 anonim válasza:
Kerdezo egy cipoben vagyunk enis epp egyedul megyek. Te merre?:D
7/7 A kérdező kommentje:
hát én kicsit annak tartom
2016. máj. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!